Några av alla bildrna ifrån Englands resan!



Detta är några av alla bilder som togs i England i London. :) Bilderna är tagna på Madame Tussauds och vid Big Ben och London Brige :)
Puss&Kram<3

Oj en det var länge sen! ;)



Japp det var ett tag sen jag skrev här på bloggen men ska jag försköka komma igång igen. :) Skriva först och främst om sista tiden på gymnasiet fram till studenten i sommar jag verkligen ser fram emot!!! Kommer bli toppen :) Jo som jag skrev tidigare så har jag varit i England i London :)

London Oxford Street

åh aa London var super roligt och awsome!!! :D Hitta massa snygga kläder på bland annat Forever21 och Primark på Oxfoord Street :) och sen var vi även i Campbelltown där hade massa roliga marknader att se :)
Vi gick även på Madame Tussauds det var verkligen värt vart enda öre! Super fräck och roligt! :D
Sist men inte minst såg vi också London Brige och Big Ben och London Eye :)
Nästa gång planeras att besköka Nothing Hill och London fängelsehålor (London Dungeon) :) Bilder från  denna resa kommer jag lovar!




Idag då Julafton 24/12 :) denna dag har varit jätte mysig och trevlig fått många paket som jag kommer att ha andvänding för :) bland annat jätte fina nya påslakan till min nya dubbel säng och jätte fina kaffe koppar med cup cakes på. Hårblås och en ny plattång. Massa annat skoj! :)
Ha en fortsatt rolig julafton alli ihop!
Puss&kram<3