Heej kvällen!



Förlåt att jag inte bloggat tidigare idag men har inte hunnit. :) men nu är jag här då kan jag infomera det att idag har jag varit som vanligt i skolan efter det blev det gymmet då jag träna Easyline och nu då har jag jätte tränings värk i korsrygg och armar. x) Annars har dagen varit bra, förutom att jag fick reda på att min håll timme imorn blev ännu längre inte roligt, =/ Men får härda ut. Ska sitte lite skolarbete först och sen ska jag och en kompis dra fram på stan stund kanske blir en fika eller nåt. :) Men nu ska jag fortätta med kvälls maten. Så jag säger godnatt nu och sov gott alli ihop så hörs vi imorn.
Puss&Kram<3


Kort dag i skolan. :)

Kort dag i skolan bara en lektion. Nu sitter man här och lyssnar musik. :) Ikväll blir det middag oss vicky med fam. ;) roligt, trevligt :) Jo, jag sitter här lyssnar på musik som jag sa tidigare men jag lyssnar på en låt som är grymt bra! P!nks låt Funhouse, älskar att sjunga med :D Haha!!! Här kommer videon + låten! ;) 
Puss&Kram<3


 


Godmorgon!



Idag är det lung och skön morgon ingen stress bussen går inte förs tio i elva eller om jag tar den som går innan. Får se vilken det blir. :) Sen har man bara en lektion idag och det känns lite sådär att åka in för en idrotts lektion men ja,ja ibland får man ta sånt och åka ialla fall. Men nu ska jag gå ner och göra mamma sällskap och äta frukost och sen fixa mig lite sen får vi se vad som händer. :)
Puss&Kram<3


Godnatt och dröm sött!



Nu blir starx sängen även om jag börjar sent imorn så vill jag inte sova bort den längre stunden jag har på morgonen. :) Men godnatt då och dröm mysiga drömmar! :)
Puss&Kram<3


Mitt tränings shema v.35



Okej nu är mitt tränings shema klart för nästa vecka. Men jag hoppas verkligen att jag kommer in på ett pass till som jag står på reserv som nu. =/ Lite surt men sant. Men ialla fall här kommer shemat:

Måndag: Esayline 30min
Tisdag: Box 60min
Onsdag: Balansboll 60min och kanske Easyline 45min
om jag har tur att komma med på passet.
Torsdag: Easyline 30 min och Spinnig Zoon2 60min
Fredag: Gympa i skolan 55min.
Lördag-Söndag: Vilo dagar. :)

Puss&Kram<3


Letar info om hemvården.



Sitter i plugget och letar efter info om hemvården pg. av att jag ska ha praktik där v.36 :) Än så länge har jag inte så mycket för utom almän info om det men ska söka vidare nu och se vad jag hittar. Nu har jag bara en lektion kvar också gött!! ;) Sen efter plugget blir det att dra fram till stan och byta, köpa dom andra skorna. :)
LÄNGTAR! Hörs sen!
Puss&Kram<3


Godmorgon! :)


Godmorgn!, :)

 Ny dag och klockan är inte mycket jag är fortfrande trött. x) Men imorn får jag sova lite längre har bara en lektion som börjar 11.55 och slutar 12.55 =/ Känns sådär att åka in för den men ja,ja. Idag går vi inte så länge slutar strax efter ett. Efter det blir det att gå byta mina höst/vinter stövlar som jag ångra att jag köpte vill ha ett par andra i stället. Igår hitta jag ett par och det är ett par bruna stövel kängor i kortmodel. :) Jag är kär! :D 

(Hinner tyvärr inte ta någon bild idag häller x) )
 Dagens outfit:

Svarta thigts / Torg fynd
Vit långt linne / Lindex
T-shirt tunika i ljus ljus "rosa" / Lindex
Rutig tunik-skjorta i mörka färger / Liindex.

Puss&Kram<3


Godnatt! :)



Har nu kommit hem från en go och rolig träning, :) har tränat Esayline och Balansboll nu. Det är jätte kul! och underbart rolig träning tycker jag. :) Så sammanfattning av dagen blir den att den har varit väldigt rolig med mycket skratt i slutet! ;) Hihi!!! Men nu ska jag krypa till sängs, sågodnatt alli ihop så hörs vi imorn.
Puss&Kram<3


APU = Praktik :)

Då har man blivit till telad en parktik plats då :) Då ska jag vara inom hemma vården denna gången. Det ska bli kul pröva på det. :) Men jag längtar tills jag ska få vara på ett stödboende eller KSS. :) Men nu är rasten slut. Puss&Kram<3


Rast :)

Har nu haft min första "lektion" och det var okej. :) Om en halv timme börjar min andra. Det var kul att träffa alla igen plus lite nya människor. :) Men nu ska jag dra och kolla upp vad jag ska göra på idrotten på fredag. :) Puss&Kram<3

Godmorgn!


Idag en ny dag och Back to school! ;) Ska bli kul att komma igång igen och få lite rutiner tillbacka. Även träffa alla igen. :) Dagen börjar ialla fall med ett upprop, sen drara lektionerna igång vid halv tio tiden. Sen slutar vi 14.10 :) Men ska strax dra till bussen här, men först kommer dagens outfit. :)
Puss&Kram<3

(Hinner tyvärr inte ta någon bild)

Dagens outfit:
Tunik-linne med spets&tyg vålanger. / GinaTricot
Slita ljusa jeans shorts / Lindex
Sjkort tunika i jeans / H&M

Dagens låt:
Pink - Funhouse

 


Godnatt och imorn tebax til plugget!



Då var hem kommen och ny duschad från en Box träning och det var kul men jobbigt, ;) . Imorn då, tebax till plugget och stuiderna. Ska bli roligt faktiskt att få tillbacka lite rutiner och så även börja läsa dom nya kursnerna som kommer nu som jag själv valt att läsa. (Indviuela val/kurserna). Mina nya kurser blir då Matte-B och Sjukvård och Rehablilitering&Habilitering. Ser vi fram emot nu. ;) Haha!!! Men nu ska jag bara kolla upp vädret för imorn så man vet på ett "hum" vad man ska välja för kläder, sen ska jag krypa till sängs. Godnatt!! Puss&Kram<3


Trött i kroppen men träna ändå.



Är jätte trött i kroppen idag och ont i huvudet på detta också =/ Inte kul. Men "duktig som man är" ska man ändå pallra sig ner till gymmet och träna box idag. Imorn börjar plugget igen, slut på det sköna långa sommar lovet. Efter plugget ska jag åka träna Esayline och sen efter det Balansboll. Det ska bli mycket kul. :) Idag annars har jag kollat film hela dagen. Men nu ska jag vara lite social här mot pappa som kommit hem hörs senare sen om inte annat.
Puss&Kram<3


Slapp dag! :)



Idag har jag inte gjort mycket alls. Mest kollat på film, sen har jag hängt upp tvätten och varit ute med hundarna och läst ut en bok med noweller i. :) Aa det är vad gjort i dag. Imorn blir det typ samma fast på kvällen ska jag träna box med mamma, KUL! :D
Här kommer dagens låt och outfit :)

Dagens outfit:
Mysbyxor och mys tröja.

Dagens låt:
Rude Boy - Rihanna


Äntligen!




Nu har jag fått tre sista sims spelen som fattades. Fick låna dom av en kompis ;) Shysst! Så nu ska jag instalera dom sista spelen som fattas i första verisionen av the sims :) Så vi hörs sen för nu ska jag instalera och spela! ;D Puss&Kram<3


Våga<3Bris




 Nu har jag varit inne på BRIS.blogg.se och läst deras senaste inlägg. Då kände jag att jag ville hjälpa till att sprida deras buskap att våga prata ut och stå upp säg ifrån när något inte är bra. För det känns mycket bättre efter man pratat med någon om det speciellt om det är någon man inte känner för dom känner ju inte dina kompisar och kan gå och snacka med dom om vad du sagt. För så gjorde jag när jag inte orka längre jag gick till min kurator på som jag hade på högstadiet hon var helt underbar. Jag kunde verkligen prata ut om allt med henne speciellt om sånt som jag kände att jag inte kunde prata med mamma om alltid. För från det att jag börja årskurs 3 så blev jag psykiskt mobbad. Jag blev behandlad som luft många ggr och ut nyttjad för att jag var så snäll. Men en sak får jag alldrig glömma det var det att jag hade alltid en kompis som ställde upp för mig fast vi var värsta ovänner så kom hon/han ialla fall och "trösta mig". Visst vi hade våra bråck vi med jag var häller inte alltid shysst alla ggr men vi fanns alltid för varann vad än som hände och det gör vi fortfarnde än idag. Jag hoppas att vi kommer hålla ihop livet ut, för den är personen betyder mer än vad ord kan säga för mig. Som jag sa förut blev jag psykist mobbad från årkurs 3 fram till årkurs 9 det var inte förs jag börja gymnasiet i en annan stad som jag blev glad igen och fick bättre självförstroende. Jag våga förförsta gången lita på någon som jag inte vågat på flera år för att dom svikit mig på något sätt i slut ändan. Även om jag inte tog kontakt med just BRIS så prata jag ialla fall med någon om vad som hände och det kändes så skönt att någon visste. Så mitt råd till er prata med någon om det! För DU ska inte behöva gå och vara osäker varje dag! Lycka till<3 

Puss&Kram<3 


the forbidden kingdom



Nu har man då hamnat i soffan med sitt täcke och kudde. :) Just nu så kollar jag på filmen the forbidden kingdom med Jackie Chan. Just det idag så ska mamma köpa med sig en jätte god kykling sallad från Caseys som jag älskar mycket! MUMS! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Puss&Kram<3


Sh*t och! ....Godmorgon!



F*n också! Varf idag för!? Jag skulle ju åka och träna nu kan jag inte pg av den där jä*la sk*ten. Mår inte alls bra nu illa mår man ont i magen och ryggen. Jag hatar det! Näe nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på en bra film och sen får vi se vad som händer under dagen.
Puss&Kram<3


Lång dag, men nu får jag säga Godnatt!



Lång dag blev det idag. Har målat halva dagen men blev äntligen klar i med pannrums målningen. YES! Så nu är det bara "lönen" som fattas :) Eftersom jag inte kunnat blogga så mycket idag pg. av detta då ska kan jag berätta lite om imorn. Då ska jag ialla fall först ner och träna halv elva, har bokat in mig på ett Easyline pass :) ska bli gött att träna. Det bästa av allt är att man får tränings sällskap med av vicky! :) roligt! Jo som jag berätta imorse så höll jag på att fixa med the sims 1 och det löste sig till slut fast på den stationerna datan där nere och inte på min x/ lite surt men kul ändå. :) Sen ska jag få låna dom tre spelen som fattas imorn av vicky.
Sen har jag alla igen på datan efter att inte spelat på några år. x) haha!!!
Så nu blir det att skifta mellan the sims 1 och the sims 2 :)
Men nu ska jag sova är jätte trött! Godnatt alli ihop så hörs vi imorn.
Puss&Kram<3


Godmorgon dyster väder dag!



Godmorgon alli ihop!

Sitter och försöker installera första verisonen av The Sims just nu går det framåt ialla fall sen får vi se hur det går. ;) Hoppas det funkar! Fick instalera ett program för att skulle gå att spela spelet osv. Så nu får vi se om jag kan installera det också annars får jag pröva på datan där nere som tog sims 2 ialla fall ;) Haha!!! Men wish me luck! så hörs vi senare sen.
Puss&Kram<3

Regn...

Bort bjudna ikväll



Ikväll ska vi till några nära vänner till famlijen i Skara och det ska bli mycket trevligt och roligt. :)
Ska snart fixa mig lite ordning lite från mystjejen till snygg/bekväm tjejen ;) haha!!
Just nu håller jag på att upptadera min spellista på min mp3 och
 även lite på mobilen. Men ha en fortsatt skön kväll alli ihop så hörs vi imorn om inte annat.
Puss&Kram!


Självförtroende

Jag är inte samma person som jag brukade vara och det är jag glad för. För jag är mycket glader nu och mitt självförtroende har höjts mycket det senaste året. Även om jag inte har nåt toppen än på mitt självförtroende, så tänker jag inte tillåta nånting att få mig att ramla tillbacka igen.

/Det lovar jag!


Dagens outfit!



Korallrött linne GinaTricot 99:-
Avklippta svarta jeans till shorts.
Svart överdragströja med blommor på GinaTricot 299:-


Dagens låt: Keri Hilson - Tell him the turth<3




Puss&Kram<3


Godmorgon!



Ny dag och nu är det lördag igen och bara 4dagar kvar till plugget börjar. x) Ska bli kul att få in lite rutiner igen men det jag kommer sakna är alla mina sovmorgnar. =( Rätt skönt att kunna sova till tio ibland. ;) Haha!!! Hur som helst idag ska min älskade pappa fortsätta lägga glov i mitt nya rum som kommer och bli på halva över våningen på garaget. Om jag säger så här vi har två dörras garage och det ena är kall rum och det andra med isolering=varm rum. Jag ska få det rummet som är ovan för varm garaget. :) Det ligger på 70 kvadratmeter och mitt rum kommer bli på 50kvadratmeter så det blir rätt stort men passar mig perfect! :) Får också egen trappa upp med egen ballkong! x) KUL! Jag längtar tills det är klart så man kan bo där uppe! :)

Puss&Kram<3


Godnatt! <3



Nu ska jag krypa till sängs :) så godnatt alli ihop så hörs vi imorn igen. Dröm sött! :)
Puss&Kram!<3

Höstens skol/fritids-outfit från GinaTricot/DinSko



1.Linne 129:-
2. Cardigan 249:-
3. Jeans 499:-
4. Svart stövel 399:-

Här har jag lagt ihop en blivande skol/fritids outfit från GinaTricot som jag gillar. :)
Men skorna kommer från DinSko.

Om du inte har en butik i din närhet kan du alltid kolla in på deras hemsida länkar finns här nedan:
www.ginatricot.com
www.dinsko.se

Puss&Kram!<3


Vill lära mig baka cupcakes muffins :)



Har nu sett så många bilder på cupcakes muffins så nu vill jag lära mig själv att baka det , ska fixa allt men behöver bara så ska jag öva sen. ;) Men här kommer en bild att statsa på som slut mål kanske ;) haha!!!
Puss&Kram<3


Köpt mina höst/vinter stövlar!

Har nu äntligen köpt mig mina höst/vinter stövlar. Det blev inte dom som jag hade tänkt med blev ett par som är nästan exat likadana som dom jag tänkte köpta det är ingen stor skillnad förutom att det är två spännen i stället för en och nån cm kortare stövel skaft och en annan klack. Annars nästan samma sko och något billigare dom här kosta 399:- i stället för dom andra som kosta 549:- :) käna jag lite på gött.
Puss&Kram!


Godmorgon! :)



sovit gott alli ihop? Det har inte jag xP Sov i olika timmar hela natten x( Fast som tur är att jag är inte är så trött idag som jag trodde att jag skulle vara. Idag blir det att åka in till skövde med mamma och syrran. Då ska jag köpa dom där stövlarna som jag prata om i ett tididare inlägg i veckan. Sen är jag klar med min höst/vinter outfit :) Men sen kommer det säkert bli en till ny halsduk och osv x) Haha!!!




Här kommer dagens outfit också. :)
Vit tunika med spets och tyg volanger GinaTricot 49:- (rea)
Slitna Jeans shorts Lindex 299:-
Grå Cardigan Veromoda 179:-

Alice - Avril Lavinge


Puss&Kram<3


Godnatt och imorn blir det skövde :)



Då var denna dag snart slut och imorn blir det att åka in till skövde och då ska jag äntligen köpa mig mina stövlar som jag prata om i ett inlägg igår. :) Men nu ska jag sova så jag orkar upp i tid imorn för bilden går halv tio vi ska tydligen vara inne när allt öppnar. x) Men godnatt alli ihop!
Puss&Kram<3


Filmrecension



Okej, här kommer en recension om filmen jag såg förut. Den börja bra men under tiden man kolla på den blev att mer konstig och det var svårt att hänga hur saker och ting hände, hur/varf det hände. I slutet av filmen så hängde jag inte alls med. Så den var inte så bra som jag trodde och den var konstig. =/ Så jag kan dra slutsatsen den att den är inte värd att lägga pengarna på och hyra. 

Puss&Kram<3 


Film dags!

Nu är det dags för att titta på den 3 & sista filmen vi hyrde i går. :) Har inte sett den förut men har velat se den ett tag nu. :) Så här kommer en trailer på filmen och lite info om den.

Film titel: The Imaginarium of Doctor Parnassus

Filmens handling: 
Vi bjuds på en bländande fantasivärld i The Imaginarium of Dr.Parnassus - regissören Terry Gilliams magiska äventyrssaga och Heath Ledgers sista film där vi även ser Christopher Plummer, Johnny Depp, Colin Farrell och Jude Law.

I utbyte mot övernaturliga krafter ingår dr Parnassus (Plummer) ett avtal med djävulen om att överlämna ett av sina barn på dess 16-årsdag. Men när hans dotter Valentinas (Lily Cole) ödesdigra födelsedag närmar sig, dyker en mystisk främling (Ledger) upp som kan förändra allt. I en fängslande, laddad och högst fantasifull kamp mot klockan måste dr Parnassus nu kämpa för sin dotters liv i en surrealistisk värld och rätta till sina gamla misstag en gång för alla!




Hoppas ni blir lika intresserade som jag blev. :) En resation kommer senare om filmen. :)

Puss&Kram<3


Godmorgon! :)

Äntligen, kan jag sätta mig att upptadera lite här på bloggen. :) Idag ska min underbara farmor komma till oss och göra ungspankaka som jag älskar! :) Det är så himla gott! Fast det var evigheter sen jag åt det =/ . Så det ska bli mums! :) Sen vill jag också tipsa om en bra låt som jag sitter och lyssnar på nu det är:

"Save me from myself - Michael W. Smith"
  Lyssna på hela låten här nedan.




Puss&Kram<3


Godnatt! <3




Nu har man kollat på den en otecknade Alice i underlandet och Julie&Julia dom var bra båda två fast på olika sätt ;) Men nu är det sängen som gäller så godnatt alli ihop!
Puss&Kram<3


Min bilvande höst/vinter outfit utomhus!




Puss&Kram<3


Ny vinter jacka :)

Har nu köpt mig en ny vinter jacka en svart blev det iår. :) Jag blev väldigt nöjd med den.


Denna jacka blev det :)



Puss&Kram<3


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag blir det att gå på torget som är i stan idag :) det ska bli trevligt. annars idag så hoppas jag på att få en plats på esayline idag. :) Hoppas, håller tummarna! x) Nästa vecka blir på onsdag blir Esayline och Balansboll. :) Plus att jag börjar skolan då. :) Det ska faktiskt bli roligt att träffa alla igen och så det enda jag kommer sakna är alla sovmorgorna! =(
Puss&Kram!<3

Dagens låt: Playing with fire - Brolle Jr <3

 


Lite bilder jag fixat :) <3





sidan jag använder mig av heter: http://www.picnik.com


Puss&Kram<3


Söndag 15/8



Heej!

äntligen kan man sätta sig ner i lung och ro blogga lite. :) Idag har jag varit duktig och målat på vårat pannrum hela dagen så nu har jag bara en vägg kvar, GÖTT! :) Så nu har jag även satt på "Celebration - Madonna ft. Akon" En låt jag lyssnat å hela sommaren och gillar grymt mycket!
Men nu ska jag ner och hjälpa till kvällsmaten.
Puss&Kram<3




Celebration - Madonna ft. Akon

Just det, sen måste jag be som ursäkt om en sak i förra inlägget. Jag såg det nu att jag hade glömt att skriva låtens titel och vem som sjunger. Men det kommer nu i stället låten heter Beautiful monster - Ne-Yo
Varsegoda! :)


Godmorgon!, Hej Liseberg!



Godmorgon!
Vakna nyss kunde inte sova längre när jag vet att jag ska upp om en halvtimme och då tänkte jag "Varför ligga kvar här i sängen när jag kan smyga ner och passa på att blogga lite om vad som händer idag innan vi åker" så det gjorde jag. Nu sitter jag här :) Jo! Idag då så ska jag och veronika och min lill syrra och hennes kompis ta tåget till Göteborg för att på liseberg :) och det ska bli roligt! Under dagen ska vi åka massa i nöjesparken och sen blir det lunch på BugerKing! ;) haha!!! 

Dagens outfit! 
 Vit tunika med tyg och spets volanger på framsidan GinaTricot 49:- (Rea)
Slitna jeans shorts från Lindex 299:-
Grå stickad cardigan VeroModa 179:-
Vita pärlhörngen GinaTricot 39:-
Sliverkedja med två hjärtan på Smyck (Present från skolavslutning i årkurs 9:e.)

Ha en bra dag alli ihop, så hörs vi imorn! :)

Puss&Kram<3


Godnatt! <3



Nu har min veronika kommit :) imorn blir det att dra till göteborg med henne för att gå på Liseberg ;) KUL!
Då ska vi åka:
Kaononen
Balder
Höjdskräken
Uppuskjutet
Floomrider
Colorado
 "eller hur det stavas x)"
mlf xP haha!!
Men nu ska vi sova godnatt alli ihop!
Puss&Kram<3


Fredag 13/8

Heej! :)

Ny dag men bara regn, regn .....men det gör faktiskt inte så mycket då slipper man ha dåligt samvete på att man inte gör något vetigt. ;) haha!! Annars idag händer det inte så mycket, blir nog mest att sitta här vid datan eller gång på film eller Sex and the city boxen. :) Men ha en bra mys dag alli ihop så hörs vi! Imorn blir det liseberg med en av dom bästa!<3
Puss&Kram<3


Bloglovin!

bloglovin

För er som gillar att följa min blogg dagligen kan göra detta mycket lättare nu genom att klicka på länken nedan och sen klicka på "följ bloggen" så kommer du varje gång du loggar in på bloglovin se alla dom senaste inläggen jag skrivit och lätt komma fram till dom och där kan du även hitta många andra roliga bloggar att läsa precis som jag gjort. :) Gå med i bloglovin och följ mn blogg och många,många fler! :)


Följ min blogg med bloglovin



Puss&Kram<3

Skön hemma dag :)

Idag har det varit en skön hemma dag, har inte gjort speciellt mycket hjälpt mamma lite med tvätten och så sen har jag städat på mitt rum och packat upp min resväska och så. Nu ikväll kommer det några nära vänner till familjen och då ska vi äta ost bricka med olika sorterts kex och så. :) det ska bli trevligt och gott.

Kram&Puss<3


Gotland 2010

Den 2/8 tog jag och rästen familjen bilen ner till Oskarshamn och färjan över till Gotland. :) Där ska vi nu campa i 10 dagar med släkten och det kommer bli väldigt kul. Först ska vi bo i närheten av Ljurgran i tre dagar och sen ska vi vidare upp till fårö och campa i Sundersandsviken på campingen som finns där. Där efter blir det fyra dagar och tre nätter i visby på nordestarndscamping. :) Under veckan så åkte vi och kollade på Gotlands/fårös största Raukområde och det var roligt. Sen åkte vi även till ett café jag som totalt förälska mig i och det hete Café 56 namnet säger ju sig självt det var som att gå in i en annan värld när man kom in tyckte jag. Jag föll pladask för dess charm och ställets gryma tema! :) För er som vill besöka cafét själva kan gå in på deras hem sida för mer info. http://www.56anscafe.se/ 

Dom fyra sista dagarna på sesmetern så fick vi vara med om medeltidsveckan på Gotland och det var riktigt kul :) fick då även träffa min kusin som jag inte sett på två år eller något och sen träffa vi också min mamma och min mosters kusin och då fick jag även träffa två av hennes barn som är mina syslingar. :) det var roligt.

Väder mässigt så kunde det har varit bättre fick bara en starnd dag och så lite har vi aldrig fått när vi varit på Gotland.

Shopping då ;) , jag köpte mig och grå stickad cradigan på VeroModa och sen köpte jag mig en nässesär/smink väska med Marilyn Monroe på och sen köpte jag även en mugg på Elvis Presley :) och sen hitta jag rökelse som ska vara bara för mitt stjärntäcken det var mest en kul grej :)




Elivs Mugg :)




Nässesär/smink väska med Merilyn Monroe :)


Puss&Kram<3

För att se bilderna som togs under resan kan dom som är vän med mig, besöka min facebook.