Godmorgon alla pigga och glada människor!


Godmorgon! :) Vaken än?? kanske inte, men jag är vaken nu ialla fall och ska snart palla mig i väg till bussen och skolan. :) Idag är det en riktig skön dag bara två lektioner idag på shemat, sen ska jag åka till vård centralen och kolla upp min hälsa lite. Ikväll blir det jobb med härliga människor! :) Låter som en ganska bra dag om man frågar mig ;) hihi!!! Men ha en bra morgon alla så hörs vi!
Puss&Kram<3

Längtar efter våren och dess härlig stunder!


Måndag och ny vecka :) Vår känslorna bara flöder fram i det fina vår vädret som vi har fått :) Längtar efter att kunna gå och köpa lite nya sommar kläder och för nya garderoben lite hemma :)
Näe nu måste jag koncentrera mig på lektionen som börja nu :) Hörs sen!
Puss&Kram<3

Vår känslor i luften!!


Swagger Jagger!


Förskyldnings åtgärder!



Har förberett mig ordentligt nu med en vatten flaska och nässprey och näsdukar i skolan!
Nu jäklar ska vi bekämpa förskyldningen en gång för alla så vi kan komma igång och träna igen! :)
Puss&Kram<3

Vill ha!!!

 

Vill ha den nya Xperia S !!! :D Me like this phone very much!!!

Puss&Kram<3


Dagens första lektion kommunikation!

Kommunikation är viktigt! ;)

Godmorgon!


Ny dag, har nyss andlänt till skolan och satt mig i skolans Cafeteria :) inväntar rästen av tjejerna tills dom kommer. :) Dagens skol dag är ganska slapp har bara tre lektioner och ett ganska långt håll där i mellan :( Men det gör inget för då kan vi lägga in lite projekt arbets tid där då :) prima!
Annnars idag så ska jag jobba ikväll, ska bli roligt! :) skönt med lite extra pengar nu innan studenten och allt! :) Men ha det gott så hörs vi!
Puss&Kram<3

 


Mm det var gott!



Min middag ikväll blev riktig lyckad må jag säga! :) Nu blir det mys i soffan med "äntligen hemma" och bara ta det lugnt med en kopp te i min hand. :) Puss&Kram<3

Middag!


Så är faktiskt detta som står på min meny ikväll, findus Wok Gold och kyckling filé som strimlar i woken.

Det här var inte ännu ett långt uppe håll sen jag skrev sist. Men det är inte lätt när man har så mycket annat runt om kring sig i vardagen :) Men nu kör vi igen och hoppas på bättre resultat den här gången. För nu är det ju kanppt 3 månader kvar till studenten min och snacka om att jag längtar!!!! :D

Ikväll nu då, ska jag starx ställa mig och laga lite mat. Ikväll blir det wokade grönsaker och kyckling filé MUMS! :)
Annars så drömmer mig bort till dagen då jag och min kärlek förmodligen inom en snar framtid skaffat ett boende ihop, ska börja bygga en vardag ihop. Det är något jag verkligen vill göra :)

Näe nu måste jag laga mat, hörs snart!!!
Puss&Kram<3

Härlig helg!


Älsklingen och jag andra kvällen i Norrköping :)

Är nu hemma efter en jätte rolig och lärorik Weekend seminarium i Norrköping med älskingen min och trevligt sällskap. Har tagit till mig många visdoms ord under helgen och fått mycket insparation. Jag ser fram emot nästa weekend seminarium med älsklingen. Ska bli grymt roligt!
Annars under så jag också blivit ett år äldre eftersom jag var borta i helgen när jag fyllde så fira vi mig lite hemma idag med familjen. Jag har fått många roliga paket och även bra paket att ha nytta av i framtiden. :) Men nu ska jag njuta av rästen av kvällen här hemma med mamma och pappa och syster. :) Så ha en bra kväll alla!
Puss&Kram<3