Godnatt! :)

Godnatt alli ihop! Sleep well! <3


Träning! och ....super power! :D



Är nu hemma efter två jätte roliga och svettiga pass på HC! ;D Hade grymt roligt idag ;D Just det! Nu har jag prövat en tilits övning på tre pers! :D Både mamma och Ann och Pappa ... alla lita på mig! :D Jösses, det är inte dåligt, vilka ben muskler jag fått sen! Har jag upptäkt mer och mer skit roligt!! :D Nu laddar v...i inför FreePower på torsdag! Jag är frisk!, jag är fri!, jag är full energi! :D
Puss&Kram!♥



Trött men på bra humör :)

Är ganska seg nu känner jag har suttit och läst i vård och omsorgsboken,  vi ska skriva om något så roligt som munvård! x) Hehe!!! Aa men får ta den smällen, så hoppas på roligare nästa gång. :)) Annars har dagen varit rolig, :) Sitter nu även och lyssnar på Black Eyed Peas låt "Boom Boom Pow" gillar den låten ;) Men ska fortsätta jobba nu, men vi hörs sen ikväll igen när jag kommit hem från träningen. :)))
Puss&Kram!<3


Lyssna på låten via länken nedan! :)
http://www.youtube.com/watch?v=4m48GqaOz90&feature=artistob&playnext=1&list=TL4C5PnOd2f6k


Thusday morning!



Godmorgon!! :D
Känner mig fortfrande på väldigt bra humör idag undrar varför? ;) hihi!!! Okej nu börjar tim nedräkningen, så då är det 9tim kvar nu om jag räknat rätt ;) thii! Längtar! :D
Puss&Kram!♥


Träning! :))

 



Är nu hemma efter ett svettigt Easyline pass och ett mjölksyrande stryka och konditions pass, men det var grymt roligt! :D Nu laddar vi för balansboll och box imorn ;D Kommer bli kanon kul! :D
Puss&Kram! ♥

Dagens grymma låt! ;)


Monday!

Första skoldagen för veckan är snart slut. :) Har varit en rolig dag med mycket skratt. Nu sitter jag och veronika sen några timmar tillbaka och studar. Går rätt bra tycker jag :) Sen när vi är klara här blir det att dra ner till gymmet och träna Easyline och Stryka&Kondition FUN! :)) Just det som jag snacka om igår så skulle jag få P!nks
senaste allbum idag av Amanda men nu är det så att jag får vänta till imorn som det ser ut som nu. pg. av att hon fick för hinder. =/ Lite tråkigt men sånt händer. :) Annars idag händer det inte såm mycket förutom träning nu efter plugget. Men ha fortsatt bra eftermiddag alli ihop så hörs vi ikväll!
Puss&Kram!<3

Bumpy Ride - Mohombi :)


Godnatt!!!


Dröm fina drömmar och sov sköönt! :)
Puss&Kram!<3


Längtar!

Längtar till imorn då jag äntligen hoppas jag, ;) så ska jag få P!nks nya album "Greatest hits...So far!!" :)) av bästa Amanda :))) Jag nu att jag sa i veckan att jag skulle få den, men det blev inte så pg. av olika saker. :)
Men så blir det ibland. :) Nu sitter jag och lyssnar den artisten jag älskar grymt mycket... P!nk<3 :) Jag njuter genom varje låt!!! <3


Den låten som spelas nu är:
Heartbrake down - P!nk<3



Puss&Kram<3


Julfilm!



Nu har jag satt på en av mina favo julfilmer, "The Holiday" med snyggnigen Jude Law! ;) Grr!!! en riktigt kärleks-julfilm som man inte kan sluta älska! :D filmen handlar om: Amanda och Iris, två kvinnor från olika kontinenter som båda har problem med kärleken. Amanda har precis dumpat sin otrogna pojkvän, och Iris har just fått sitt hjärta krossat av sin kollega. Genom internet tar de kontakt med varandra och väljer att byta hus två veckor under julhelgen. Amanda lämnar sin flashiga villa i Los Angeles för Iris söta lilla stuga utanför London. De båda möts av en vansinnig kulturkrock men när deras kärlekslösa och problemfria semester ska börja knackar kärleken på dörren, och diverse komplikationer tar olika sorters vändningar.

Hoppas ni blir nyfikna på att se filmen, för den är verkligen bra! :) Men har ni något tips på någon annan bra
julfilm så får ni gärna lämna en liten kommentar! :)



Puss&Kram!<3


Godmorgon!



Godmorgon! :)
Idag blir det att åka till Cafe Magnolia med familjen titta på julmarknaden som är där. Jätte mysigt tror jag! :) Sen har lite annat kul också som inredning, trädgårdsbutik mm. :) Magnolia är indrednings stil från Danmark, Frankrike "tillsammans" som jag gillar mycket. :)




Kolla deras hem sida via länken här nedan:
http://www.cafemagnolia.se/2006/intro.asp


Brunett eller Blond/Brunett?

Funderar på att bli hel brunett igen, men vet inte riktigt hundra än.
Men vad tycker ni, brunett eller blond/brunett?


Toppen kväll!



Är nu hemma efter en toppen kväll hoss Emma :) var jätte kul att ses igen. Hade mycket att prata om, :) vi hinner ju inte ses så ofta längre tyvärr. För jag pluggar i skövde och tränar nästan varje dag. Hon pluggar i skara, tränar dans varje dag. Ja, vi har våra mål båda två. :) Då blir det inte så ofta, men väldigt kul när det väll sker. Men det bästa av allt är att vi vet att vi alltid har varann där vad som än händer. Det känns väldigt bra :) Men ha en fortsatt toppen kväll/natt alli ihop så hörs vi imorn. :)
Puss&Kram!<3


My heart still beats for you...


En låt jag gillar, man blir lugn när man lyssnar på den. :)
Hon som sjunger låten Anna Ternheim har gjort flera bra låtar tycker jag. :)
Puss&Kram!<3


Hälsodag, Godnatt!!

Är helt slut efter denna vecka, men fort har den gått! Börja med förskyldning förra fredagen, äntligen frisk på måndag. Sen har dagarna rullat på skola, träning, kost kurs onsdag (brake!, pust det behövde jag) sen rulla det på. Men det har varit roligt det nekar jag inte till. ;) Idag en riktig hälsodag tränat hela dagen typ. Hade en idrotts lektion i skolan och sen blev det två after work pass på gymmet. GÖTT! :D
Men nu är det sängen för lilla trötta mig.
Godnatt! <3


Städat rummet!

Har nu varit duktig och städat rummet :) blev riktig fint nu efter varit lite halv dant nu i några dagar x) hehe!!! Så nu ska jag bara byta lakan och så i sängen så är det done sen! :) Nu längtar jag jätte mycket till freepowern ikväll ska bli grymt roligt! :D "Jag är frisk, jag är fri, jag är full av energi!" ;) Haha!! det är något vi säger på träningen, kan låta lite sådär men det är bara roligt! :D Ha en skön och rolig kväll alli ihop!
Puss&Kram!<3

Sitter och lyssnar på denna jullåt som jag fastnat så för. :)

 


Så mycket snö!



Tog denna bild idag snacka om mycket snö här hemma eller? x)
Mysigt och fint :) Men mycket SNÖ! <3

Kunde tyvär inte bädda in videon men kunde länka till den. :)
Det är P!nks live uppträdande på Grammys galan 2010 när hon sjunger Glitter in the air <3
http://www.youtube.com/watch?v=Kz5xnzYXn20&feature=related


Längtar till imorn!

Japp!,  jag längtar sjukt mycket till imorn! :D För imorn är det FreePower träning som är grymt roligt! och plus att min bästa Amanda har fixat Pinks nya allbum till mig "Greatest hits...So far!!!" :D hihi!!! Är grymt glad för detta, som ni säkert märkt är jag ett stort faan av Pink! Älskar hennes musik och hennes personlighet, hon vågar va sig själv fullt ut! Det gillar jag! :)

Pinks nya album :) <3 LÖVE!

Men ha en toppen dag alli ihop i all denna underbara snö!
Puss&Kram!<3

P!nk - Dont let me get me<3



Älskar denna låt och jag älskar P!nk <3


Heartbrake down - P!nk <3



Puss&Kram!<3


R.I.P Zack <3


Du var världens finaste och snällaste hund. Men nu finns du inte längre bland oss. Du led så det sista, men hoppas du har det bättre där du är nu. Kommer alltid att minnas dig.
Älskar dig!<3


Godnatt!!!


Godnatt folket, sov gott och dröm fina drömmar! ;)
Puss&Kram!<3


Längtar efter träning!

Sitter och här längtar efter träningen på gymmet som kommer i veckan. :) Har ju inte tränat sen i torsdag efter som jag blev förskyld i fredags. =/ Trökigt nog.... Men nu är det bättre och jag hoppas att känner mig lika bra imorn så jag träna på kvällen. :) Hoppas!! :D
Puss&Kram!<3

Paramore - Playing God<3


Från och med Du !

Oskar Linnros - Från och med du <3


Yes!, jag hann!



Va lite extra snäll nu på morgonen och fixa frukost till hela familjen så det var dukat bord tända ljus när dom kom ner. :) Mysigt så! Nu blir det att ha en lugn och skön söndag efter en mycket trevlig och rolig kväll i går hos tony och veronica med barna. :)
Puss&Kram! ♥


Godmorgon, tät-näsa!



Godmorgon!
 Vakna fick öppna fönsret för det kändes instänkt i rummet. Sen behövde jag vädra ut lite kände jag, nu går det även lite lättare att andas med underbara friska luft! :) Annars så är jag inte frisk än fortfarnde ont i halsen och näsan rinner lite grann. Men något som är konstigt typ jag har fått så jäkla ont i min asken. Jag vet inte varför? Får be mamma kolla på den sen. Tur att man har en mamma som är massör som kan så mycket om muskelerna och så i kroppen. För nu när man tränar så behöver man lite hjläp med streching av vissa muskler som jag själv inte riktigt vet hur jag ska strecha. Jätte bra! :) Men nu ska jag nog palla mig ner och fixa frukost till familjen. Sen hinna ropa om jag har tur "Frukosten är klar och står på bordet!" ;) hihi!!!

Puss&Kram!<3


Myskläder och förskyldning!



Har nu fått på mig mys kläderna och börjat fredags myset. :) Känns trökigt att man inte kunde träna idag :( Men vad gör man när man har ont i halsen och kroppen. Så nu blir det till att vila i helgen och bli bättre till nästa vecka så man kan träna då i stället om man har tur. :)
Puss&Kram!♥

Godmorgon!


Godmorgon! :)
Har nu fått i mig lite frukost, har verkligen ingen lust att åka in till plugget idag. Vill va hemma! x)
Men aa, vi får la åka ändå. För annars får jag inte träna ikväll. =/ Det vill jag. Så aaa....

Just nu sitter jag också lyssnar på denna låt. :)

M.I.A. - Paper Planes (Remix)

Puss&Kram!<3


Godnatt!



Shit va roligt det var med övningen! :-D män i uniform är aldrig fel. ;) haha!!! Har nu även fått mina nya efter längtade mys byxor och plus att mina vantar och mössa har kommit också! :D Ikväll blev det även att träna Zumba och det var andra gången för mig ;) Men det var lika kul den här gången! :)) Åå japp det kommer kännas imorn att man skatat loss kroppen! ;D Haha!!!!
Puss&Kram!♥


Godmorgon!


Godmorgon! Idag... då ska man få vara med på SRTC övning :)) ska bli kul att få va med på tror jag. :) Speciellt när det är amblunansvårdare, polismän, brandmän på plats som övar. Vi ska få spela skadade osv. alltså :) rapport kommer sen i eftermiddag/kväll om hur dagen varit! :D
Puss&Kram!<3


Bonus träning! :)



Är nu hemma efter fått in bouns träning :) Va på gymmet med kursen och körde Easyline. Jätte Roligt! :)
Imorn blir det Zumba för min del. ;) Imorn ska även på SRTC övning med skolan och det kommer bli roligt tycker jag! :) Har aldrig varit om det förut så ska bli kul att se vad vi får göra. Så Godnatt nu alli ihop, sov skönt!  Puss&Kram!♥


Kaffe är gott och träning gör gott! ;)


Har fått i mig två koppar kaffe under dessa timmar och
det var behövligt kan jag säga! ;) Haha!!!

Har nu suttit med skolarbete ända sen jag kom hem från plugget runt kvart över ett och fram till nu. Har skrivit om lagar inom vården och det är inte det lättaste att info om alltid. Får verkligen leta sig genom texterna på nätet osv. Sen ska man fatta också, det är en annan femma! x) Men det blev bra till slut. Har lagt ner nu för idag och ska fortsätta imorn.

Nu ikväll blir det gymmet med kostkursen vi ska testa på Easyline, det har jag ju inte tränat förut. ;) Hihi!! Men kul ska det bli. Men sen finns det en liten hake, jag får inte ligga i mer än vad tränan säger x) så aa man får la försöka anpassa sig så gott det går efter gruppens förmåga. Detta är pg. av en sak. Kan inte säga vad, men det finns en andledning. :) Men nu ska vi fixa pannkakor mums! Ha gott alli ihop så hörs vi senare sen.

Puss&Kram!<3


Kort skoldag!



Kort skoldag idag ganska skönt fick jobba hemma nu på sista lektionen pg. av brist på datorer pg. av nationeltprov i Svenska-B. vi måste ha datorer till detta arbete så aa.. hemma arbete blev det. :)
Puss&Kram!♥

Godmorgon! :)


Godmorgon!
Back to school idag efter två dagars ledigt.
Har varit skönt att varit ledig behövde verkligen det kände jag. :)
Men ha en toppen dag alli ihop så hörs vi senare sen. :)
Puss&Kram!<3


A Rocket To The Moon - "Like We Used To" <3


Träning! :)



Är nu hemma från bästa HC :) har kört balansboll och box. :)) Så snacka om att jag har ont i mina armar nu, börjar redan fundera på hur mycket tränings värk jag kommer ha imorn. x) Just, det mamma kunde inte sluta slå på mig efter boxen utan va tvungen att nocka mig på ögat när jag skulle hjälpa till att kolla om det fritt när vi baka ut från parkeringen. x) Haha!!!!
Puss&Kram♥

Godmorgon! :)



Godmorgon!
Uppe före tupppen, vill gärna gå upp och lägga igen x) hehe!! Men snäll snyrra som man är så har man lovat ( Jösses,vad jag är snäll x) Haha!!! ) måste nog sätta på morgon kaffet redan nu så jag vet att jag får i mig det x) Annars vet inte hur det här kommer sluta ;D hihi!!! Näe, nu ska vi positiva! ;) Positiva tankar! ;)
 Puss&Kram!♥


Måndag 15/11-10



Är nu hemma från ett mycket gött och behövligt tränings pass. Har fått i mig lite mat och nu är slappa som gäller. Imorn hör och häpna, ska följa med syrran till skolan va med hela dagen.
Japp ekedalens skola all day long! ;) vilka minnen!
Puss&Kram ♥

P!nk - Could've Had Everything<3


Nya vantar + plus mössa med päls!



Efter att jag tappa min vante i fröjered i lördags på spökproemanden så har jag varit vanlös. Men nu är problemet redan löst! :) Hitta ett par jätte fina vantar + mössa hos H&M :) med päls på! :) Jätte snyggt! Så nu är det beställt och nu är det bara att vänta tills det kommer! :))
Puss&Kram<3

Om ni själva är sugna att köpa denna vara finns en direkt länk här:
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_NEWS&shoptype=S


England? Au Pair??....



Fundrear starkt på att åka till England ett halv år eller ett år som Au Pair. Skulle va grymt roligt!  Har varit inne på STS hemsida för Au Pair resor. Hitta massa rolig info och även lite vad andra tyckte om det som redan gjort det. Så nu börjar planerna simdas för vad som kommer ske efter eller innan studenten. ;)
Puss&Kram!<3


Älskar denna låten!


Love this song and I love P!nk<3

Puss&Kram<3


Tränings väska!

Jag är så kär i denna tränings väska från "Race Marine" :) Vill ha den!!

RACE MARINE LANDMARKA BAG F10 DRK NAVY/RED

Snygg va!!?? ;))

Puss&Kram<3


Nya förändringar i skolan!

Har idag varit med på Yrkesråd för utbildande och arbetlivet kan man säga för vi var lite blandade katigorier men vi hade det gemensamt att vi alla skulle eller gör nu jobbar inom "Vården" på olika sätt. Det var väldigt intressant att sitta där, lyssna och även som elev få säga sin åsikt om Omvårdnadsprogramet. osv. :) F...ick reda på en dell kan jag säga! ;D hihi!!! tex. att vi kommer få ett nya betygs kreterier till hösten. Då blir det A,B,C osv. Mer vågar jag inte avslöja ;) Ni får vänta och se! :)
Puss&Kram♥


Godnatt! :)

Godnatt!
 Nu är det dags för bed-time. Ska upp tidigt imorn för att åka till Bodaborg med OP-programråd :) Kommer bli mycket tror jag. Har aldrig varit där själv innan så det blir nytt för mig. Men det fagar för imorn är att vi inte är inne i skövde till 17.00 för min buss går 17.15 ner till stan och sen raka vägen ner till spinningen salen på HC. :) Så jag hoppas vi kommer i tid! Men annars så får man ta den smällen och komma typ 5-10 min för sent x) Men nu ska vi se fram emot en rolig dag imorn! :D
Puss&Kram!<3


"Finding Anastasia" Dokumentär

Sitter nu och kollar på "Finding Anastasia" en dokumentär om den ryska familjen som blev mördarde eller spårlöst försvann? Kolla in alla avsnitten själv vet jag på youtube.com
Men här har ni första avsnittet. Avsnitten är på engelska så du måste va duktig på engelska, kunna hänga med när dom pratar, finns tyvärr ingen text. Men jag har förstått det mästa ändå tillslut. :)
Hoppas ni också gör det, för jag själv tycker det är en mycket intressant och spännande historia.


Puss&Kram!

My top 10 playlist! 7/11-10




Här kommer min top 10 playlist på låtar som jag lyssnat på mest,
 den senaste tiden och ligger i top i min lista. :)

1. P!nk - Raise you glass
2. Nelly - Just a dream
3. Bruno Mars - Just the way you are
4. P!nk - F**kin Perfect
5. Rihanna - Only girl (In the world)
6. Guns N' Roses - Street of Dreams
7. Kety Perry - Teeage Dream
8. Little Boots - Remedy
9. Shakira - Waka Waka (This time for africa) K-mix
10. Kesha - We R Who We R
<3


Dagens Outfit!


En grå tröja med rosor på / GinaTricot
Svart linne under / GinaTricot
Svara t-tights / Lindex

Puss&Kram<3


Godmorgon!

Ny vaken, kom att tänka på en sak imorn är det måndag igen x) Shit, vad denna veckas höst lov gått fort. Den har varit bra, rolig. :) Just nu sitter jag och lyssnar på av dom bästa :) Här är en av hennes gamla låtar men dom gamla är lika bra som förr!  
Ha en skön morgon alli hop!:) 
Puss&Kram<3
 


Pink<3


Pink - Love song<3


Godmorgon!



Ny vaken och kan somna om när som helst känner jag x) Men ska vi ladda om för ett spinning pass då det blir Rock N Roll! Nu på morgonen ;) Hihi!!! mycket kul! Sen efter det ska jag simma med Vicky. Annars idag så ska vi på kalas för min kusin fyllde 26år i veckan så vi ska åka fira henne också. :) Det kommer bli roligt att få träffa släkten som jag känner att jag saknar rätt mycket nu till och från hela tiden. <3 :)

Näe nu måste jag gå och packa ladda om! See you later!
Puss&Kram!<3


Grymt bra låt! :)



Älskar Nellys nya låt "Tippin in the club" Grymt go låt och älskar dunket i låten. :) MMM!!!! <3

Puss&Kram!<3

Äntligen!!! :*)

FYY FAAAN VAD JAG ÄGER!!!!!!!!!! :D I AM BEST!! Så är det bara! :D Jag lipar nästan så jävla glad jag är! ♥ ♥

Dags för kvällen :)

Har nu bokat in mig på morgon yoga imorn, kommer bli mycket skönt för min kropp tror jag och bara strecha ut alla muskler och slappna av typ. (a) Sköönnt! ♥ Annars så nu är det dags för sängen eftersom jag ska upp med tuppen imorn pg. av yogan. :) Jo, sen måste jag vissa den söta kisse jag fick träffa idag när jag följde med min kompis Emma hem. :)


Boris heter han, super sööt! :)

Puss&Kram!♥


Hemma från träning :)



Nu är trött tjej hem kommen från två roliga och efektiva tränings pass. Men idag är hon också en väldigt stolt stora syster (a) som tyckte att sin lilla syster kämpa på kanon bra på balansbollen och va mycket duktig för att va första gången. :) Stolt över dig gumman, älskar dej syrran♥
Puss&Kram<3


Godmorgon! :)



Godmorgon! :)
Pigg och vaken? näe, inte än ialla fall x) Haha!! ;) Idag kommer det bli en såndär rolig dag tror jag. :) Först blir det att träffa Emma.F och umgås med henne :) mycket roligt! Sen i eftermiddag blir det Balansboll och Box på Hälsocenter! ;D Hihi!!! Kan inte bli mycket bättre! :D
Puss&Kram♥

Om ni är nyfikna vad är det för ställe jag tränar på så
klicka på länken nedan för att läsa mer på deras hem sida.

http://www.halsocentertidaholm.se/