Sommar, musik, kärlek på straden!



1. Ted Gärdestad - Sol, vind och vatten
2. Lars Winnerbäck - När sommern kommer
3. Tomas Ledin - Sommern är kort
4. Alexandra Stan - Mr.Saxobeat
5. Stiko Per Larsson - Hollywood och kyrkan
6.Mungo Jerry - In the summertime
7. Sir Mix-A-Lot - I like big butts
8.Swedish House Mafia feat. Pharrell - One (Your Name)
9. P!nk - Raise your glass
10. Robyn - Indestructible (Radio Edit)
11.Matthew Morrison - Summer rain
12.Inner Circle - Sweat
13. Barbados - Sommaren
14. Ted Gärdestad - Himelen är oskyldigt blå
15. Tomas Ledin - En man som älskar
16. Markoolio - Sommar och sol
17. Markus Kurnegård - Jag är en vampyr
19. Paradisio - Bailando (Video edit)
20.Anders Glennmark - Hon har blommor i sitt hår
21. Cornelis Vreeswijk - Turistens Klagan
22.Las Ketchup - The Ketchup song
23. S.O.A.P - Remo & Juliet
24.Helena Paparizou - My number one
25.Antique - Die for you (I would) 

Några bra hits genom tiderna som man kan lyssna på i sommar :)
Puss&Kram<3


Godmorgon!






Har nyss vaknat, så sittar jag ut genom fönstret och hoppas på fint väder. Men nej då, det regnar fortfarnde sen igår kväll :/ inte roligt. För då kan inte jag klippa klart gräset åt pappa så han blir glad. Får hoppas att det sluta regna snart och att solen kommer fram så kanske jag klippa sen ialla fall om jag har tur.

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag dela med mig av denna sommarlåt faktiskt tycker jag. Det är en låt av Anders Glenmark, låten är ifrån 1990 och heter "Hon har blommor i sitt hår"

 

 

 


Sommarlov!






Förlåt att jag inte skrivit på länge, men jag har haft massa annat göra som tagit upp min tid. Men nu har jag klivit på mitt sista sommarlov och nu ska jag försöka bli bättre på att blogga oftare. :) Sen sist jag skrev så har det hänt lite saker. Jag har varit på utbildning och info inför mitt sommar jobb jag fått på ett äldreboende. Det ska bli kul att testa hur man klarar sig i arbetslivet utan en handledare, som jag har med mig hela tiden på praktiken i skolan när vi är ute. Så det ska bli spännande, lite roligt faktiskt :) jag hoppas dom gillar mig så pass att dom fortsätter ringa in mig som tim-vikarie och så. Skulle vara jätte roligt, så man får ännu mer erfarenhet och även käna extra pengar som inte häller är fel. Men ha en jätte trevlig kväll/natt alli ihop. sov gott!
Puss&Kram<3


LR power meet!



Är frädig och klar för att strax åka in till skövde och gå på LR power meet. Ska få lite utbildning och få träffa andra som har hållit på länge. Få lite tips och råd o så :) Det ska bli intressant. Ikväll kommer älsklningen på middag♥
Puss&Kram♥

Till mitt hjärta<3



Du har ett leende som får mig knäsvag. En blick som får mig att känna mig vacker. En själ som är vackrare än himlen. Ett hjärta stort som flera oceaner. En charm som smälter isberg kan kärleken bli vackrare än så? Älskar dig Emil av hela mitt hjärta och själ. Jag hoppas att det alltid kommer vara vi två<3