Godnatt och inbakad sidofläta! :)



Har nu gjort en inbakad sidofläta på mig själv :) en håruppsättning jag
övar mycket på. Ska sova med flätan i natt så blir man fin håret imorn. :)
Ja imorn längtar jag inte precis direkt till eftersom det är sista dagen på praktiken. ='(
Det enda som vi ser fram emot är träningen efter.
Men godnatt nu alli ihop så hörs vi mer imorn!
Puss&Kram<3


Snacka om otursdag! xP

Jag gillar inte den här dagen!!! x( Fick punka på bakdäcket idag på moppen när jag skulle hem xP så jag och pappa får ta släpet ner och hämta den sen JÄ*LA S*IT OCKSÅ!!!! AAAAA!!!!!!!!!! x( Inte nog med det imorn är det sista dagen på praktiken och det gör ju inte saken bättre, är nog tråkigt med det. BLÄ! för denna dag xP

Puss&Kram<3

Godmorgon!



Godmorgon!
Efter två pass igår på Hälsocenter kan vi sumera dom såhär: Easyline med Ulle, shit! vilken energi den kvinnan har vad kommer allt ifrån? x) Hon säger till oss att öka, vi gör det utan problem jag låg i så jag nästan fick spy känsla, men annars var allt toppen! ;D men det fick jag faktiskt skylla mig själv bara för att jag inte käka något innan jag åkte.  Sen då Zoon2 med Sara då ska vi såklart köra det nya kvartalet eller vad det hette, :) något jobbigare än det andra men kul ändå tycker jag. :) fast det som inte var kul på det passet var att jag fick ont i min axel igen =/ får be mamma kolla på den.

Puss&Kram<3


29/09-10



Idag är man ledig från praktiken vilket känns både tråkigt, men ändå skönt samtidigit. För det är skönt att bara va hemma nu på dagen och bara samla alla tankar, känslor. Sen ikväll åka träna, bara släppa allt! Imorn tar vi nya tag har super kul på en näst sista dag på praktiken. På fredag är det sista dagen. Det känns kan jag säga, ...=/ jag kommer sakna detta ställe som f*n sen! för det har varit kanon bra och jag tycker det har varit kanon kul. Jag har utveklat mig som person och även kunskaperna har ökat. :) Så nu försöker jag komma på nåt bra sätt visa min uppsakting till både min underbara handledare och alla andra som tagit hand om mig. :)
Puss&Kram<3

Neverstore - Summer<3


Tränings värk eller? x)



Är nu hem kommen sen timme tebax typ efter två goa och roliga pass på HC som idag leddes av Sara. Då var det såhär jag hade bokat in mig på Easyline och Styrka&Kondition trodde jag x) Men efter Easyline så visar det sig att alla vi som bokat oss på S&K egentligen har bokat in oss på ett Gympa pass! Då tänkte jag lite kaxig som är jag ibland, aa men hur kul är detta? Men ack ja! det fick jag äta upp. ;) Shit va jobbigt det var! har ont lite över allt nu x) Så nu funderar jag på vart jag inte kommer ha ont imorn. x) Haha!! Men det värsta var att efter redan en halv timme kändes det som hela passet redan gått men då var det ju kvar en halv timme! x) AA jäklar var det kändes i varenda muskel idag. Det är ett stort PLUS! :)
Puss&Kram!<3


Det blev ganska ljust! x)

Har nu gjort "ljusa" slingor i håret och resultatet aa det kan ni nog själva
se det blev nog lite mer än bara slingor. ;)



Puss&Kram!<3


Ljusa slingor!



Detta är paket jag köpte. :)
39:- / Willys

Sitter här med hättan i håret och några slingor är redan dragna. Fast vi är inte klara än, bara det att mamma var tvungen att gå och fixa en sak så blev en liten paus. Då passa jag på att skriva här lite. :) men ialla fall när vi är klara med detta så har gjort ljusa slingor fyra gånger sammanlagt alla gånger jag gjort detta under det här året tror jag det blir. Så sen blir det nog en före och efter bild om jag hittar något bra bild på hur det var innan. :) Puss&Kram!<3


Den perfekta vaginan?

Klicka på länken här nedan för att se dokumentären:
http://www.tv4play.se/?videoId=1.1823812

Har nu kollat på en dokumentär som är rätt tankevärd. En dokumentär som många unga både tjejer och killar då borde se tycker jag. Faktiskt förstå att man duger som är och det är inget man ska ändra på om man inte har något allvrligt problem så man måste ta vissa årtgärder.


Paloma Faiths video "Stone Cold Sober"



Gillar denna låten mycket! :)

Puss&Kram!<3


Hel dag i skövde! :)



Efter en bra dag i skövde då jag köpte mig min efter längtade bok "Baddaren" av Emma Hamberg. Sen hitta vi också nya tränings kläder till mig :D (a) blir att inviga dom i veckan. Sen träffa jag också min underbara vonka och tog en kaffe med henne och sen rulla pratet bara på ;) Haha!! Massa att köta om ;)
Tack för en toppen dag gumman älskar dej! ♥

Some times I feel lost and alone, but in my head I know I'am not? .....


Jag känner mig förrvirad, vet vad jag ska göra längre.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, allt om vart annat.
Allt jag vet är att jag är.... aa vad vet jag? =/


My head and my feelings.

det är så mycket som bara snurrar runt i mitt huvud, ibland vet jag verkligen ut eller in. Ena dagen kan jag vara jätte glad men nästa dag vill jag bara gråta. Utan att veta riktiga varför jag är ledsen? Jag fattar inte vad det är med mig, jag vill bara känna som vanligt igen och inte ha alla dom här känslobanerna som går upp och ner varje dag nu.

/ <3


Godmorgon! :)



Klockan är sjuminuter över sex och jag börjar sju på min praktik. Idag blir det en slapp kväll hemma efter en lång men väldigt rolig och läroik vecka på parktiken. Jag trivs verkligen på detta på ställe, så nu måste jag kämpa ännu mera för att få mitt körkort så jag kan sommar jobba eller gå in som vikarie ibland om jag har tur. :) Sen kan jag också säga det att mitt tränings shema för nästa är klart alla pass bokade så nu ser vi inte bara framemot en vecka med mycket kul och kunskap på parktiken utan även också lite underbar träning på gymmet! :D

Såhär ser mitt tränings shema ut:
Måndag: Easyline 30min och Stryka/kondition
Tisdag: Balansboll och Zoon2
Onsdag: Easyline 45min och Zoon2
Torsdag: Zoon2
Fredag: Stryka och Esayline 45min
Lördag: Simming med Vicky (Om hon är frisk!)

Puss&Kram!<3


För nya bokhyllan!

På lördag blir det skövde med mamma och syrran. Då är jag rätt säker på att jag ska köpa Emma Hambergs bok "Baddaren" har gått och kollat på den ett tag nu och läst baksidan på boken flera gånger och kollat till och från i boken. Så nu aa, nu slår jag nog till. Allt hänger egentligen på vad boken kosta som jag nu inte minns x) Hehe!!! Men det blir säkert bra. :) Sen ska jag även kolla på nya tränings kläder kan vara bra att ha två plaggs tränings kläder i stället för ett. ;) Men här kommer lite info om boken jag tänkt köpa.



Bokens handling:

På den lilla ön Hjortholmen mitt i Vänern tronar ett gammalt 1700-talsslott. Det är en magisk miljö i förfall: kolonner i marmor, stora salar, pool i mosaik, garderober fulla med krinoliner, ett igenvuxet orangeri och en slottsträdgård som en gång i tiden måste ha varit magnifik. I detta slott bor äkta paret Pelle och Maja Hannix. Han en framgångsrik skulptör, uppskattad världen över. Hon Pelles före detta elev som aldrig lyckats slå igenom som konstnär.
Ett brinnande missnöje växer i Maja. Hon är innerligt trött på att inte kunna försörja sig själv, att känna sig livegen och bli klappad på huvudet. Det till synes behagliga livet på slottet har blivit ett fängelse. Ett reportage i en tidning inspirerar Maja hon ska starta en simskola för vuxna, där eleverna får bo på slottet under några veckor.
Maja drömmer om hur simskolan ska bli ett möte mellan olika spännande kulturer och människor. Men det kommer bara tre elever kulturjournalisten Karin, trädgårdsmästaren Jens och tonårskillen Alex. Tre ensamma människor med hemligheter bakom sina skyddande skal som de vill dölja till varje pris.
Simskolan blir inte alls som någon av dem hade tänkt sig. De två varma sommarveckorna förändrar livet totalt för dem allihop.

Källa:
http://www.bokia.se/bok/9789164202895/baddaren-emma-hamberg/


Puss&Kram!<3


Härlig skogspromenad eller?...



Vakna nyss och jag tittar ut genom fönstret vad ser jag då jo REGN! Dom som hade lovat fint väder igår. =/ Nu hoppas jag vädret blir bättre under dagen för jag hade tänkt att gå en lång och härlig skogs promenad med hundarna. Men det går ju inte dirket om det ska regna såhär hela dagen. Får gå en annan sväng då inte lika kul men ändå =/ ....... Men sak som är lite skönt idag är att jag är ledig idag men samtidigt så tycker jag det är väldigt kul och jag trivs hur bra som helst på min parktik plats där jag är nu. :) Det tycker jag är kul ;) Haha!!! men nu ska jag sätta på en film tror jag och senare sen hänger det på vädret vilken tur det blir med hundarna det blir. :)
Puss&Kram<3


Två veckor kvar! =/


Bilden är tagen på mig från gymmets meldemsfest som var i helgen. :)


Nu är det exat två veckor kvar av min parktik. Det känns tråkigt och lite sorligt för jag trivs så himla bra där jag har min parktik nu. Kommer sakna det jätte mycket sen. Min handledare är jätte bra och jag några personlig framsteg på kort tid vilket ett av framstegn jag trodde skulle ta längre tid. Men det gick fort och det känns jätte bra och skönt. Så nu gäller det att få körkort så man kan söka sommarjobb där sen. ;) Ialla fall imorn är man ledig då ska jag bara ta hand om mig själv och djuren här hemma. Sen hoppas jag på kvällen kunna träna mina två pass som jag bokat på kvällen. 

Godnatt alli ihop! sov och dröm gott. :)
Puss&Kram!<3


Några bra låtar. :)

Phil Collins - Cant stop loving you



Brandon Flowers - Only the young


P!nk - Bad Influence


Robyn - Fembot


Puss&Kram<3


Vänskaps dikter

Jag sådde några blommor
en för varje vän Jag tror att de var fyra
men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
på våren kom de åter men kvar bara tre stod
Så kom de stora regnet med moln så stora grå
och nästa gång jag såg dem så var de bara två
Sen så kom då solen med allt de ljus den har
och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar
Du härdades i solen
du drunknade i regn
En sak är då säker
du är en verklig vän



Jag är fri,
du är snäll
Din vänskap
är värdefull,
Du är glamorisk
och ditt leende
får mig att le
Hoppas att vi alltid har
vänskap mellan oss!


En sak som du ska
ha på minnet
är att jag tycker
om dej väldigt mycket!
Du är en sån person
som får alla att känna sig bra.
Jag trivs och kan alltid vara
mig själv med dig!
Alla borde ha
en vän som dig,
och jag är så
tacksam för dig!
En sak är säker
och det är
att du och jag
kommer vara
vänner livet ut.
Älskar o saknar dej
mitt hjärta!


Det finns något i en kram.
Den värmer om hjärtat, den välkomnar oss hem.
Den gör det lättare att skiljas åt.
En kram är ett sätt att dela glädje och sorg
eller ett sätt för en vän att visa att dom gillar dig
för att du är du.
Kramar är till för alla som vi bryr oss om.
Från mormor till din granne eller din nallebjörn.
En kram är något fantastiskt.
Den är det perfekta sättet att visa något.
Att visa kärlek som är svår att uttrycka i ord.
Det är underligt vad en kram kan göra för
välbefinnandet.
Den fungerar överallt



Hoppas du gilla någon/några av dom. :)
 Puss&Kram<3

Källa:
1.Google.
2. Sök ord: Vänskaps dikter.
3. Klicka på den länken som lockar dig. :)


Lämna in mobilen =/




Happ då har råkat ut för det själv den här gången. Måste nu lämna in min mobil för att knapparna kronglar. =/ Tur att garantin inte gått ut än så man slipper betala. Hoppas jag slipper lämna in den fler ggr sen. Även fast det är första så aa, ialla fall. Aaa ja. xP 


(Hinner tyvärr inte ta någon bild)

Här kommer dagens outfit:

Jeans leggings / GinaTricot
Vit bas linne / NewBody
Vit tunik linne med tyg/septs volnager / GinaTricot
Svart Kavaj / H&M
Vita pärlörhängen, silver halsband med två små hjärtan på.

Puss&Kram<3


Crystal bal - P!nk<3




Drinking wine and thinking bliss, is on the other side of this
I just need a compass and a willing accomplice
All my doubts that fill my head are skidding up and down again
Up and down and round again, down and up and down again.

Oh, I've had my chances and I've taken them all.
Just to end up right back here on the floor.
To end up right back here in on the floor.

Pennies in a well, a million dollars in the fountain of a hotel.
Fortune teller that says maybe you will go to hell.
But I'm not scared at all...hmm hmm hmm hmm hmm

The cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball.

Sometimes you think everything is wrapped inside a diamond ring
Love just needs a witness and a little forgivness
And a halo of patience and a less sporadic pace and
I'm learning to be brave in my beautiful mistakes.

Oh I've felt that fire and I've been burned
But I wouldn't trade the pain for what I've learned
I wouldn't trade the pain for what I've learned.

Pennies in a well, a million dollars in the fountain of a hotel.
Fortune teller that says maybe you will go to hell.
But I'm not scared at all...hmm hmm hmm hmm hmm

Of the cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball.

Irony, irony, this hate and love, hate and love
What it does to me, what it's done to me.
What is done...done

Pennies in a well, a million dollars in the fountain of a hotel.
Broken mirrors and a black cat's cold stare,
Walk under ladders on my way to hell, I'll meet you there.

But I'm not scared at all, hmm...I'm not scared at all.

Bout the cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball.


Fredag! :)

Godmorgon! Nu är det fredag! :D Sitter här och lyssnar på musik. :) Sen fixar jag även en varma koppen till mig. Tills mamma kommer hem vid nio efter sin träning. Då vi ska äta frukost ihop. Annars idag så ska jag först till vårdcentralen för att ta min andra spruta av tre mot livmoderhalscancer.
Efter det ska jag åka och simma med vicky. :)
 Puss&Kram!<3

Låten jag lyssnar på nu denna morgon:
Love Feces - Trey Songz<3 


Dagens låt! :)





Brandon Flowers - Playing with fire<3


Godmorgon! :)

Sitter nu här och äter min frukost. Parktiken börjar inte förs 07.00 så om 60 min böjar jag nu exat. ;) Haha!!! Idag händer som så att först "jobbar" jag sju-fyra och sen efter ska jag träna. Sen är mitt shema för dagen slut förutom att jag ska hem och ta ett stort kliv in i duschen (a) Men annars händer det inte mycket mer idag. :) 

Dagens låt: 
 My heart still beat for you - Anna Ternheim<3




Puss&Kram<3


Godnatt! <3



Sov gott och dröm fina drömmar! <3.....


The more I think, the more confused I get...

TheConfused___by_Mushy_Pea.jpg Confused image by Kalishnikov_19862005

det är så mycket som bara snurrar runt i mitt huvud ibland vet jag verkligen ut eller in. Ena dagen kan jag vara jätte glad men nästa dag vill jag bara gråta utan att veta riktiga varför jag är ledsen? Jag fattar inte vad det är med mig, jag vill bara känna som vanligt igen och inte alla dom har känslobanerna som går upp och ner varje dag.

Snickrat!



Har nu varit ute och hjälpt pappa och snickrat på mitt nya rum som kommer att vara på övervåningen av garaget sen. :) Jag längtar tills det är klart!

Dagens låt:
Welcome To Fabulous Las Vegas - Brandon Flowers




Puss&Kram<3


Mitt tränings shema v.37



Då var mitt tränings shema klart för v.37 :)

Måndag: Easyline och Balansboll
Tisdag: Box
Onsdag: Easyline och Balansboll
Torsdag: Easyline och Spinning / Zoon2
Fredag: Fri träning på gymmet.

Puss&Kram<3


Söndag :)



Nu är det söndag och imorn är måndag. Detta innebär då att jag måste gå upp klockan 05.00 imorn x) För att min parktik börjar 07.00 men det ska vi fixa denna vecka också. ;) haha!! Men idag blir det inget spec vad jag vet än. Men jag hade tänkt att i veckan försöka planera in att träffa någon av "mina girls" :) Saknar er!!  
Puss&Kram<3


My top 10 playlist<3


1. Bad Influence - Pink
2. What have i done - Anna Ternheim
3. Damaged Ones - Anna Ternheim
4. Fembot - Robyn
5. Funhouse - Pink
6. If could turne back time - Cher
7. Pärlor - Carolina Wallin Pérez ´
8. Clud cant handle me - Flo Rida. ft. David Guetta
9. Crystal bal - Pink
10. Stone cold solder - Paloma Faith

Puss&Kram<3


Lördags kväll och kräftor!




Då var det dags för kräftkalas ikväll med några nära vänner till familjen. :) Fast själv äter jag inte kräfter så jag får äta något annat i stället ;) Annars idag så har vi varit på 2års kalas hos ett av mina kusinbarn :D det var kul att träffas igen saknar släkten "hela tiden" om jag säger så. För både min familj och min släkt är något som betyder väldigt mycket för mig och jag är så lycklig att ha den släkten jag har. Bättre famlij och släkt finns inte enligt mig! (A) Älskar er alli ihop!<3

Puss&Kram<3


Godmorgon! :)



Godmorgon!
 Alla morgon pigga människor! ;) Nu är klockan 06.06 och min parktik börjar 07.00 och slutar för idag 17.00 Efter det blir det ett trärnings pass på gymmet. Gött! Jo igår var man ledig, då hade jag fått i uppgift av mina "kollegor" att baka tills idag. Det gjorde jag ;) Haha!! Det blev då choklad muffins! Mums! Hoppas de gillar dom. :) Annars så har veckan varit väldigt bra och rolig än så länge. Träffat massa nytt folk och lärt mig nya saker också. :) Alltid roligt! ;) hihi!!! Men nu ska jag fixa det sista innan jag åker till praktiken.
Puss&Kram!<3


Värsta tränings värken jag haft!



Har sån tränings värk i magen att det känns som vanlig magvärk typ. Kändes inte direkt i går på boxen men idag ajdå! x) Aa fast jag hoppas det går bra ikväll träningen. Men jag ska fortsätta kolla på filmen.
Puss&Kram<3


Godnatt! :)

Säg det till alla
Jag är på väg
Det finns ju så mycket att se
Blå himmel däruppe
Och jag är på väg
Bästa platsen är där jag just är

Säg det till alla
Jag är på väg
Och jag älskar varje steg jag tar
Går i solsken javisst
Och jag är på väg
Och jag har bästa vägarna kvar

Och det bästa som finns
Är att träffas igen
Det spelar ingen roll när och var
Vi berättar för varann
Och det känns så bra
Åh, jag känner mig så glad

Med dessa ord så säger jag godnatt! :)
Puss&Kram<3


I am so happy! :D



Åå det kan bara bli bättre! :D Har nu skrivit in mig på mitt gymsmedlemsfest som jag först inte trodde att jag kunde gå på. :P Det andra som är så kul och bra är jag stor trivs på min parktik. Personalen och min handledare är jätte bra och trevlig jag gillar dom verkligen. Är glad varje dag jag kommer dit och går hem efter en rolig och läroik dag. :) Så ja... I AM SO HAPPY!!!!! :D hihi!!!!
Puss&Kram<3


Första parktik dagen! :)



Idag börja min parktik på hemvården i tidaholm. Nu efter första dagen kan säga att det har varit en kanon bra dag! Hon som jag hade tillfällig handledare idag var kanon bra! Jag hoppas verkligen att min ordinarie handledare som jag inte får träffa förs imorn är lika bra. :) Jag vet att jag kommer lära mig mycket under dessa fyra veckor så nu blir det att suga åt sig all info man kan få. ;) haha!!!
Puss&Kram<3

Dagens låt:

Fråga stjärnorna - Cajsa Stina Åkerström<3
http://www.youtube.com/watch?v=xpT1VhvjUpM 


Hitta en rolig intejuv med P!nk. :)


Godmorgon!, :) Tränings värk!


Haha!!! Tränings värk eller? ;)


Ny dag sitter redan i skolan och håller på ett skolarbete som ska vara klart i dag (tror jag) x) hehe!!!... Plus att jag inte är 100% vaken än är fortfarnde rätt trött morgon trött och slut sen igår. ;) Men det går säkert över till i kväll då det blir att först träna Easyline och sen ett Zoon2 spinning pass :) Men nu ska jag fortsätta skriva här. Hörs senare sen!
Puss&Kram<3


JAA!! Jippi!! :)



Fick för en liten stund sen reda på att jag kom med på det reserv pass jag bokat in mig på gymmet iförra veckan! :D Känns toppen bra! Så nu har jag Easyline och Balansboll idag och imorn har jag Easyline och Zoon2 (Spinning) och på fredag Esayline och Styrka. :D JÄTTE KUL!!!! :D
Puss&Kram från en jätte glad tjej! <3


Godmorgon!



Godmorgon!, alli ihop! :)

 Ny dag idag blir det en kort dag i skolan börjar 10.35 slutar 14.10 :) Ganska skönt efter att ha två långa och tidiga dagar :) Då får man ju samtidigt mer tid skolarbete innan man åker och tränar. :) GÖTT! Annars idag händer det inte så mycket för utom att jag ska kanske köpa mig en kalander idag om jag känner att jag hinner. Annars gör jag det imorn eller på fredag. Ikväll blir det att träna Balansboll och kanske Easyline om jag har jätte tur att komma med vilket jag hoppas mycket på! :)

Dagens outfit:
Vit linne tunika / Mississippi 299:-
Svartlinne / GinaTricot 99:-
Jeans leggnings / GinaTricot 99:-
Vita pärlhörngen, silver halsband med två hjärtan på.

Puss&Kram<3

Dagens låt:
Pink - Bad Influence<3