Godnatt<3

Näe, nu blir det att krypa till sängs med älsklingen. Imorgon blir det fin besök på eftermiddan. 😊
Puss&kram❤
 

Top 10 låtar Februari 2014

 
 Mina top 10 låtar just nu.
(Ligger i obestämd ordning)
 
1. Fun - Some nights
2. Snow Patrol - The Lightning strike
3. Fall out boy - the Phoenix
4. Green Day - Stay the night
5. Green Day - Oh love
6. P!nk - Just give me reason
7. Guns N` Roses - Sweet Child O' mine
8. Agnes - En sån karl
9. Pretty Maids - Pleas don't leave me
10. Agnes - Nu måste vi dra
 
Puss&Kram<3

15 dagar kvar<3

Bild lånad ifrån www.google.se
 
 
Nu är det bara 15dagar kvar av min soppdiet och det känns jätteskönt att detta snart är över och jag kan börja äta vanlig mat igen. Jag längtar verkligen efter att kunna äta kyckling igen som jag varit sugen på i snart 2månader! xD
 
Men idag då, så är jag äntligen feberfri efter att haft feber i två dagar. Så just nu sitter jag och myser med en kopp te och kollar runt på olika klädsajter och även letar nya och nyttiga rescept som jag kan testa sen. Lyssnar på musik på spotify som är min bästa musik-vän<3 ;)

Puss&Kram<3

Säng dags<3

 
Säger godnatt nu, sov gott. Så bjuder jag på denna underbara disney medley så bra gjort! :) <3
Puss&Kram<3

Nya vårskor och ett par nya gummistövlar!

Beställde mig ett par nya vår skor idag och ett par gummistövlar som jag också behövde. Då familjens hund betsönder den när jag fortfarnde bodde hemma.
 
Vår skor 1. 
Bild lånad ifrån www.putfeetfirst.com
 
 
 Nya gummistövlar, Bild lånad ifrån www.putfeetfirst.com 
Den andra vår skorna. Bild lånad www.putfeetfirst.com
 
Är nöjd över min beställning :) 
 
Puss&Kram<3
 
 

Feberfrossa :(

Ush åkte på feberfrossa inatt/tidig morgon. Frös så jag hacka tänder och fick ta på mig min pyjamas och raggsockar 😞 min älsklig höll om mig värmde så som hans kärlek bara kan göra 😊❤ nu värmer jag mig i ett varmt bad och sen blir det te och film❤
Puss&Kram💗

Me so happy!!!!!

 
 
Me so happpy! :D Jag testa ett par gamla jeans treggings idag i storlek 44 och de passa skit bra! :D så från storlek 50/52 ner till storlek 44 är awsome! :D Happy happy!!!!!!
 
Lite annat typ kul som händer idag är att jag ska diska (inte så kul) ;) och damsuga (inte så kul det häller)
Men annars blir det nog en väldigt bra dag :)
 Puss&Kram<3

En kopp kaffe<3

 
Sitter här hemma och lyssnar på musik njuter av en kopp kaffe. Innan det är dags att cykla till jobbet och köra ett natt pass.  Är så kul nu när jag börjar märka mer och mer resultat av min viktnedgång. :) Det stärker mig verkligen! :) Kan ha min älskade vår jacka igen utan att den sitter obekvämt, bara en sån sak gör mig jätteglad! :) Jag ser verkligen fram emot när jag kan komma i mina "gamla" kläder som jag hade när jag vägde mycket mindre än vad jag gör nu. :)
 
Kram och puss<3

Change and working<3

 
 
Idag första gången på två veckor typ, ska jag jobba natt igen och det känns faktiskt kul och skönt att få göra det. För det är på natt passen jag trivs som bäst. :) men innan jobbet börjar så ska jag försöka sovan några timmar med.
 
I min viktresa just nu så går det bra men ju närmare jag kommer slut målet med dessa soppor så längtar jag efter mat att tugga på. Så jag ser verkligen fram emot att börja äta igen, kunna tugga! xD Haha!!! Imorgon är det dags för vägning igen, då ska det stå under tresiffrit! ;)
 
Puss&Kram<3
 

Godmorgon, snön vräcker ner med regn!

 
Gick upp tidigt imorse för att jag bokat tvätt vid 07:00 tur vi inte hade mycket tvätt idag så det gick fort att få undan de två maskiner som blev. Den sista kan jag bara slänga i torktummlaren sen, skönt! :) Annars nu under morgonen har jag bara njutit av lugnet och en god kopp kaffe. När min kärlek vaknar blir det att gå fram till stan och fixa ett litet ärende. :) Sen hem och städa vårat hem det sista inför kalas-festen ikväll då våra/mina underbara vänner kommer över för att fira mig. Blev ju ett år äldre i veckan ;) Haha!!!
Sen måste jag också komma fram till vad jag ska ha på mig ikväll, men ska jag vara ärlig så tror jag redan vet nu vad jag ska på mig ;) hehe!!! Lite bilder på kvällens outfit och annt smått och gott kommer senare sen idag. :)
 
Puss&Kram<3

Top 10 låtar Februari 2014<3

Fall Out Boy (bild lånad ifrån google.se)
(Låtarna ligger obestämd ordning)
 
1. Green Day - Let your self go
2. Medina - Miss Decibel
3. Fall Out Boy - Phoneix
4. Nelly Furtado - Try
5. Damien Rice - The Blower´s Daughter
6. DJ Eddy-N - Be Free (Radio Edit)
7. Green Day - Kill the DJ
8. Avril Lavinge - Let me go
9. Avril Lavinge - Here's to never growing up
10. Haim - The Wire

Beslut hit och dit...

 
 
Efter två långa veckor på KSS som inte blev som jag trodde av olika andledningar. Så det blev att jag tackade nej i slut ändan till deras erbjudande om sommarvikariat. Sen har jag sån tur och en otroligt underbar chef som säger att jag är jätte välkommen tillbaka till "mitt gamla jobb" och få tillbaka mitt natt vik i sommar och det känns jätte skönt! :) så ska bli kul att jobba natt i sommar, även om KSS (sjukhuset) är drömmen. Så känner jag att jag inte är där än. Men snart så är jag där och det känner jag på mig. :) Men över till vad som händer denna helg! :D
Så är det kalas firande av mig som fyllde år nu i veckan. Imorgon ska mina underbara vänner få komma och fira mig. Sen på söndag kommer min älskade familj och lite släkt hem till mig och min älskligen för lite kalas. :)
Jag ser verkligen fram emot denna helg, känns som det kommer bli en jättebra helg med nära och kära.
Puss&Kram<3
 
 
 
 
 
 

Min födelsedag imorgon!

 
 
Längtar faktiskt en del till imorgon trots att jag blir ett år äldre ;) ser fram emot de att några nära och kära kommer hem till mig och älskligen för att fira mig. :) Ser även mycket fram emot kommande helg då vänner och ytterligare delar av familjen kommer för att fira mig. 
 
Annars har denna helg varit rikgit bra, haft det bra på jobbet och kul att träffa vänner som jag inte träffar ofta. Det enda dåliga kom idag. Då jag varit kass hela dagen. :( hoppas det över till imorgon. Jag hoppas morgon dagen blir en kanon dag med mycket skoj!
 
Puss&Kram<3

Nya Tulpaner och två tidningar!

 
 
Kvällens träning bestod av CXWORX och sen en snabbvisit på Ica. Köpte mig nya tulpaner och två tidningar. :)
Valet av tidningar hamnade på Elles "mat&vin" och SOLO. Så nu ska jag läsa mina tidningar och få massa ny inspration :) I helgen blir det massa jobb på KSS och på måndag är det min dag då jag fyller år! :D Längtar! :) 
Puss&Kram<3

En kopp kaffe och massa positiva tankar!

 
 
Avnjuter en kopp kardekumma kaffe här hemma. :) Idag snurrar det massa positvia tankar i huvudet. Ser min framgång på denna vikt resa och jag kan se mitt mål. Det känns så jäkla underbart! :D Ikväll blir det träning ska köra lite CXWORX :D väldigt bra träning för mage,rygg och rumpa :) efter träningen får det bli bastu som extra belöning. 
 
Puss&Kram<3

Fan vad kul! =D


Nu idag på tre veckor har jag gått ner 11kg! :-D känns så jäkla bra och skönt! awsome feeling! :-D ♥ så nu känns mitt mål inför 29:e mars inte helt omöjligt, utan det känns möjligt :-D ♥
puss&kram♥

Första dagen på KSS!



Yes!, nu är jag äntligen på väg till KSS för att få börja jobba där :-D det känns så jäkla gött! :-D Så jag börjar mina två veckor där nu med en kväll :-D sen kör vi bara! :-D ♥ i so happy!!!! :-D
puss&kram<3

Sängdags och godnatt<3

 
 
Näe, nu är det dags för sängen och sova några timmar, innan min första "jobb-dag" på KSS väntar. :)
Så sov gott alli ihop och dröm sött ;)
Puss&Kram<3

NU ÄR DEN BESTÄLLD! :D

JAAAA!!!!! Det blev en multigrill beställd ikväll :D Är så lycklig just nu :D
 Vi bestämde oss för denna, av de två alt. som det stod emellan.
 
 
Bild lånad ifrån: http://www.tretti.se/hushallsapparater/matlagning/kontaktgrillar/princess-panini-toaster
 
Puss&Kram<3
 

En mulitigrill kanske?

Breville Bordsgrill VST026X     
Lånad ifrån www.tretti.se
 
Vilken av dessa ska jag ha? Den ena har platta plattor (Övre bild) och den andra har mönster (undre bild) ?
     
  Princess Bordsgrill Panini Toaster
Lånad ifrån www.tretti.se 
 
 
Ja, det är farligt att sufra runt på nätet och kolla på köks apparater, har nu hittat två alternativa multigrillar jag vill ha. Dessa är inte dyra tycker jag, men tanken på allt du kan använda dem till och osv. Ja, ska bara övertala min sambo till att vi ska köpa en ^^) hehe!!! Jag vill verkligen ha en sådan, har drömt om en sån länge. Bara inte hittat någon till rätt pris och en sådan som jag tänkt. Men nu har jag verkligen lyckas pricka rätt på olika märken. Ska bara bestämma mig för vilken ;) Så önska mig lycka till! ;D
 
Puss&Kram<3
 

Själv hemma och har egen tid<3


 
Vilken härlig dag, det är idag :) Sitter här hemma i lägenheten och bara njuter av lugnet och att musiken som spelas på vilken volym jag vill. :) Mår rätt bra inom bords nu, känner att mitt gamla jag börjar komma tillbaka. Det är jag så jäkla lycklig och glad för! :D För jag känner på mig att 2014 kommer bli en ett kanon år med
massa härliga händelser. Jag har faktiskt en liten lista att jag kommer att bocka av sakta men säkert. :)

 
Den ser ut såhär:
[ ] Ta körkortet
[ ] Gå ner 40kg innan årets slut.
[ ] Orka jogga till gymmet, utan större problem.
[ ] Komma i min favorit jacka till hösten.
[ ] Gå ner 20kg till den 29 mars
[ ] Personlig sak
[ ] Få mer matlagings kunskaper.
[ ] Komma i mina favorit byxor eller jeans senast till hösten.
[ ] Sitta i Danmark på babhottelt med underbara vänner och fira våran viktnedgång vid årets slut.
 
Det är lite vad jag kommer på nu, denna lista kommer säkert att fyllas på under årets lopp. Men ha en fortsatt bra dag alli ihop, så ska jag fortsätta spela Jurassic Park spelet på facebook ;) haha!!!
 
Puss&Kram<3