Vill bara få en tid nu och bli av med mitt problem!

Igår kväll blev det akuten på KSS igen för min del, då de misstänker gallsten. Är mitt tredjeanfall denna månaden. Det gör skit ont rent ut sakt att när jag får mina anfall. Så vill bara få en tid nu till ultraljud så man  kan få svart på vitt vad det är! Sen ev få en oprationstid om det behövs. "/ håller tummarna för att jag får ordning på detta nu. Nu idag blir det massa vila och ta lungt.
Ha en bra måndag alli ihop! 😊 
Puss&Kram❤

Känner för att flytta till en ny stad!


Ja, jag känner rätt ofta jag vill flytta här ifrån där jag och min kärlek bor. Vill flytta till en annan stad och börja om på nytt på vissa ställen i livet. Det känns som all dålig energi bara ökar vissa dagar. Jag vill ha mer positiv energi om kring mig så jag blir gladare inombords oftare och får energi till det jag verkligen göra och ta tag i för att jag själv ska må ännu bättre. 
Puss&Kram❤

Härlig tidig morgon!

Vakna redan vid sju tiden idag vilket är mycket ovanligt för mig. 😉 men har redan hunnit med en del hemma sysslor 😊 På vardagsrummet här hemma just är massa nyvikt ren tvätt som ska in på sin plats 😊 Just nu avnjuter jag en kopp kaffe och lite nyhetsmorgon på tv:n 😊 mysigt! 
Puss&Kram❤