Jippi!!!



Jippi!!! Jag ska på sommar vikiare interjuv på Solvik äldreboende!!! Dom ringde mig idag och undra om jag var intresserad och jag blev jätte glad!!! hihi!!! :D

Snyggaste sport toppen! ;)



Köpte mig denna snygga sport-topp idag på H&M den kosta 149:- men idag hade dom 10% rabatt för alla medlemar och då fick jag betala 135:- i stället :) Tjäna 14kr! ;) Det är inte dåligt! x) Haha!!!
Puss&Kram<3

Lars Winnerbäck - Kom änglar


Träning är jobbigt men det gör så mycket gott!



Hemma efter ett roligt och jobbigt besök på HC ;) Passa på att leka lite i lekparken (maskinparken)
både före och efter balansbollen :D hihi!!! Nyttigt värre! ;) ♥

Godmorgon, inte så morgon pigg! x)



Fy va trött jag är idag, kan hur lätt som helst lägga mig och sova en stund skulle va jätte skönt! Sen har jag lite positiv värk (träningsvärk) i vaderna också ;) Annars är allt okej än så länge x) haha!!! Har ialla fall kommit till skolan nu och hamnat här framför data burken. Japp! Men snart blir det att köpa sig en kaffe och hoppas på att den håller i sig hela matte lektionen så kommer den gå mycket lättare :)  Puss&Kram♥

Green Day - Cigarettes and Valentines (New Song 2010)


Inte så roligt...=/


Knä skydd som gäller tills jag är bra igen i mitt knä.

Nu är rätt trött jag hemma efter ett FreePower pass som gick bra, bortsett från att jag sträckte till knät igen när jag hoppa så nu blir det ingen hopp och skutt på en vecka,vila är det som gäller. På spinningen gick det rätt bra, hade nog mer ont i baken än i knät! x) Haha!!! Fy fasiken va jobbigt det är att sitta ner ett helt pass och ha den belastningen nästan som när man står upp! Jobbigast hitils, puh! men positiva tankar! :)
Puss&Kram<3


Morgon kaffe...

   

Har nu äntligen skickat in den muntliga delen inför svenska nationella som är snart. :) Blev väldigt nöjd med det skrivet och jag kommer att prata om sen. :) Känns kanon bra! Annars så nu har jag köpt mig en morgon kaffe i skolan det är gott! Snart om en timme typ så väntas första lektionen som är idrott. Efter det har jag bara två lektioner och i bästa fall bara en. För att på den sista lektionen idag så jobbar vi med ett grupp arbete och min grupp är redan klara och ska vi inte kolla igenom det mer eller så. Kan vi få sluta tidigare! :D Ikväll blir det att träna FreePower och Zone2 spinning. Då får jag andvända knäskydd för att jag sträckte mig i mitt knä när vi åkte skidor i kläppen. Så när jag träna FreePower för första gången jag gjorde ialla knät så gick det inte så bra, knät vred sig och jag ramla ner på golvet. Men det gick bra, fick ta det lite försiktig bara rästen av passet. :) Men idag testar vi på nytt och med knäskydd! ;) Puss&Kram<3


Godmorgon! :)



Dagens look!, Naturlig. ;) Inget smink, förutom mascara. :)
Outfit: Slitna jeans från VeroModa, vit t-shirt med tryck från GinaTricot och en svart kavaj från H&M :)

Puss&Kram<3

Godnatt!


Puss&Kram! <3


Solglasögon!


Dessa solglasögon köpte jag idag på BikBok för 69:- helt okej tycker jag :)
Vanliga svarta solglasögon men en nit på sidan som jag fastna för :)
Puss&Kram<3


Dålig fantasi!

Näe, ush kommer ingen vart känner jag med en svenska uppgift vi fått inför nationella proven i muntliga delen. =/ Aa har lagt ner det just för stunden typ. Ska sätta mig i lugn och ro skriva när jag kommer hem i stället. Hoppas att det går bättre då. För det måste va inne ikväll. Jag fick uppgiften idag! Jag visste inget bara för att min lärare glömt att säga till att hon fick skifta på vad vi skulle börja med medans jag var i kläppen förra veckan. Aa jag hoppas att det löser sig. :) Puss&Kram<3

Yes, today is friday!



Äntligen fredag, sista dagen i skolan för den här veckan. Har nu fått första delen i nationella i för svenskan. Så nu vet vi vad det ska handla om typ, så har vi fått en uppfigt att jobba med så vi kan förbereda oss lite typ. :) Det är skönt! Annars idag har så jag två svenska lektioner nu på morgonen och sen har jag håltimme från 10.45 - 13.35 Det är inte roligt! Men jag ska dra fram på stan och kolla på ett solgalsögon igen som jag kolla på igår. Sen ska jag tillbaka till skolan och sätta mig och repetera lite matte inför ett prov vi ska ha v.14 på allt vi gjot från i höstat fram till idag. Sen ikväll ska nog jag och mamma övnings köra igen :) gjorde vi igår också. Det gick bra, lite kangglit i början men gick bättre sen. :) Annars blir det en lugn och skön fredags kväll tror jag. men ha en bra dag alli ihop så hörs vi!
Puss&Kram<3



Dom är väldigt lika dom solglasögon jag kollat på någon lite skillnad är det men inte mycket.


My top 10 playlist 24/3-11

     
Låtarna ligger i obestämd ordning!

1. Neon Trees - Animal
2. The Pretty Reckless - Miss Nothing
3. Chris Brown - Yeah 3x
4. Neon Trees - 1983
5. Rebecca och Fiona - Bullets (Nause & Adrian Lux Remix Radio)
6. Sara Varga - Spring för livet
7. P!nk - Raise your glass
8. Danny - In the clud
9. Lars Winnerbäck - När sommaren kommer
10. Katy Perry - E.T (Dave Aude Remix - Radio Edit)

Puss&Kram<3


Vill ha! :)



Vill ha dessa söta och snygga sandaler!! :D Måste beställa dom om jag får typ ;) Haha!!!!


Kaffet är på!



Nu är kaffet på och nu väntas bara som ska komma hem en sväng :) Sköönt med studiedag! ;)
Sitter och lyssnar på denna låt som är rätt bra tycker jag :) Hehe!!!


Allt på en gång eller?



Vad är det här?  Jag tror det blir förr förra, lördagen hade jag konstig endags magsjuka! och nu håller jag på att bli förskyld i stället det börja igår och från igår så har det gått jäkligt fort tycker jag! Hostar redan och börjar känna mig tät i näsan. Igår kväll var jag hes också! Vad är detta?, helt skumt? Aa, ja tydligen är det min tur att bli sjuk nu igen då får jag la ta det då. Även fast det inte är så roligt. Men då är det ju skönt idag att jag har ledig från skolan. :) Sköönt!
Så idag blir det att plugga lite och även göra lite som jag känner för utav dagen. :) Ha en skön morgon alli ihop så hörs vi senare sen!
 Puss&Kram<3


Grymt bra föreläsning!



Varit på kanon bra föreläsning ikväll!! Har varit och lyssnat på Pär Johansson och delar av Glada Hudik teatern. Jag blev rörd så jag satt bara och kunde inte sluta le! Å vissa stunder grätt man av lycka! Aa, det var riktigt bra, något jag kommer minnas länge, även fått ett ny tänkande på vissa saker. :)


I live happy!

 

Varit på ett jätte gott spinning pass trots min sträckning i knät så gick det rätt bra :) Var nog bra att jag värmde och mjuka upp knät en stund innan i maskinparken. Roligt att va tillbaka! :) Imorn blir det ingen träning, i stället ska vi på en mycket intressant och rolig föreläsning tror jag. "Pär johansson och delar av glada hudik teatern" ska jag se och lyssna på imorn. :) Ser jag mycket fram emot!
Puss&Kram!♥



Back to school!



Ja efter en veckas ledigt i Kläppen då blir man lite bortskämd med att inte behöva gå upp tidigt varje morgon. Men det ska bli roligt att träffa alla igen. :) Behövde en veckas ledigt känner jag, det var helt underbart skönt! Längtar faktiskt tillbaka, men får la låssas sen på spinningen ikväll att jag står på ett par skidor i en backe och inte sitter på en spinning cykel som går gärnet! x) Haha!!! Blir nog prima detta! ;)
Puss&Kram♥

Havent Seen The Last Of Me - Cher (from the movie Burlesque)


Röda solglasögon!



Min nya röda solglasögon jag fynda i kläppen! :D Me like a lot! ;) <3
Puss&Kram!


My top 10 playlist 11/3

 

           



Låtarna ligger obestämd ordning.

1. Cher - You havent seen the last of me (Burlesque)
2. Amaranthe - Hunger
3. Danny - In the club
4. September - Resuscitate Me (Raido Edit)
5. P!nk - Fuking Perfect
6. Kat De Luna - Party O'clock
7. Million Styles - Lookin
8. Roxette - Way Out
9. Million Styels - Miss Fatty
10. Clare Maguire - The last dance

My love to P!nk and Green Day<3


P!nk, tjejen jag aldrig tröttnar på. Hon är bäst, jag älskar hennes musik!
Går inte en dag utan jag lyssnar på hennes låtar. :)
 Ja, min kärlek till P!nk kommer aldrig att försvinna!<3



Green Day<3
, my number one favorit band! Älskar dom så jä*la mycket!
Hur många bra låtar som helst, deras uppträdanden, så BRA!!
The band I will love all my life!<3


En liten bild!



Kände för att ta en ny bild på mig själv :)
Så passa jag på att lägga upp den här :)
Puss&Kram<3


Freday morning!



Äntligen fredag!, idag blir det först två lektioner i skolan och sedan ska jag vidare till
Josefin för ett litet besök :D Sen blir det bussen till HC för lite afterwork som är planen ;)
Puss&Kram♥

P!nk - Raise your galss<3


Tränings värk och core!



Har varit på ett väldigt jobbigt men roligt Core pass! :D Mjölk syra mina ben och armar. Ont som *an i magen när vi gjorde situps! x) Så aa det är antingen eller imorn. Anitngen så har jag ännu mer träningsvärk imorn eller så känner typ inget alls i magen ;) hihi!!! Men så jag kämpat för att få träningsvärk i mina magmuskler det senaste, vill ju liksom bygga upp dom lite. Så det är kul att jag lyckats nu!! :D ♥♥