Sjukling...



ush, vakna upp med världens förskyldning, ont i halsen :-(
puss och kram<3

Musci, music!!! <3

 
Sitter här hemma och lyssnar i genom en mängd olika spellistor på spotify. Är rätt mysigt faktiskt :) Funderar även på att sätta på lite te snart med. :) Just spelas en gammal goding som "I like to movit" från Madagaskar ;) Haha!!!
 
Annars så i min vardag just nu, så går det bra med att dricka shakes. Längtar dock tills jag kan äta mat igen, men dock sån mat som är bra och nyttig :) Sen längtar jag tills jag kommer i mina "gamla" kläder igen som jag inte kan ha nu "/ Ikväll blir det andra gruppmötet med Xtravaganza gruppen som jag är med i och får hjälp med att gå ner i vikt i. :) Näe nu sätter jag på mitt te, fryser som skjutton nu här hemma.
Puss&Kram<3

Activio tärning idag!

 
Idag har jag första gången på 2år tror jag, suttit mig på en spinning cykel. Det gick bättre än jag trodde :) lite ont baken men det är ju inget ovanligt när man inte är van. Känns rikgit gött nu ialla fall i kroppen när man är ny tränad och har fått duscha. Resten av kvällen nu så blir det mys framför tv:n med en kopp te och mitt favorit matlagnings program "Vad blir det för mat?" med min kock idol Per Morberg<3 :D Han är så grym! Senare ikväll blir det att titta på andra avsnittet av semifinal veckan av Paradise hotel.
 
 
Puss&Kram<3

Lycklig tjej! ♥



Lycklig tjej sitter på tåget hem nu ifrån Skövde och en jätte lyckad arbetsinterjuv! :-D Har fått 11 veckors sommar jobb på KSS denna sommaren. Plus att jag ska bli timvikarie där. ;) Känns helt awsome! :-D ♥ Så efter besöket där på KSS, blev det att köpa tränings kläder och lite smink och block o pennor mm. Som jag vad i behov av nu. :-) så nu är alla mina köp måsten klara. känns gött :)
Puss och kram! ♥

Godmorgon! <3

Upp en timme efter tuppen ;) haha!!! Har nu gjort mig i ordning för min arbetsinterjuv jag ska på idag :) Frukosten är intagen, så nu är jag laddad till hundra procent. Stället jag ska på interjuv är KSS i Skövde vilket är ett ställe jag verkligen vill börja jobba på :D Lovar att berätta senare sen hur det gick.
 
Men efter interjuvn så ska jag passa på att köpa nya tränings kläder till mig själv och även ny faoundation. För min är slut, så har bara puder hemma nu x)
Men vi hörs senare sen,
Puss&Kram<3
 
 
Min pepp låt idag :D
 

Ny tränad och super nöjd!

 
 Tullpaner och Plaza tidning (en film på köptet) :)
 
Nu är dagens träning avkalarad, unnade mig även bastu efteråt vilket var super skönt och avslappande! :)
Känner mig som en ny människa i kroppen nu. När jag var klar på gymmet träningen och allt så gick jag till affären och köpte nässpray åt min älskling som har världens rinsnuva. Var då också lite extra gullig och köpte hans favorit halstabletter med. :) Själv unnande jag mig tullpaner och en Plaza tidning, fick då också med en film på köptet.
Så är en lycklig och glad tjej idag efter all denna posetiva energi jag fått ikväll. :)
Nu väntas bara på att Paradise Hotell ska börja, ska bli spännande att se i slutet av veckan vilka som går vidare till final veckan. Som är nästa vecka :)
 
Ha en underbar och mysig kväll alli ihop!
Puss&Kram<3

Träning och Bastu<3

 
 
Kvällens aktivitet består av att träna Easyline ikväll och sen avnjuta en skön varm bastu efteråt. :) Är riktig taggad inför detta kommer bli så skönt att få träna idag med och sen avnjuta en bastu som passar mig perfekt denna års tid då det är super kallt ute tycker jag xD Haha!!!!
 
 
 
Min resa med viktnedgången går bara farmåt sen jag börja den 13/1 har jag gått ner 5kg på en vecka och tre dagar. Då vägde jag mig förra onsdagen. Nästa vägning blir nästa vecka så får se hur mycket det blivit då. :) Men blir mer och mer laddad för varje dag. Glädjen inom mig för hälsa och träning kommer tillbaka mer och mer. :D Känns super roligt! <3 Ha en go kväll alla nu, så hörs vi senare sen igen. :)
 
Puss och Kram! <3

Godmorgon världen! :-D



Känner så jäkla mycket piggare de här tre dagarna efter jag börja med sopperna ifrån xtravaganza. :-) idag blir det en promenad med en kär bekant och sen hoppas jag komma i väg till en el butik där jag har present kort. Har inte lust att gå bort dit bara lite väl långt ifrån där jag bor. Men det löser sig ;)

Får börja göra mig iordning snart så jag blir färdig i tid. :)
Puss och kram ♥

Jobbig natt,...





Ush, det har varit en jobbig natt. Varit vaken typ sen efter fyra och har inte kunnat sova. "/ är klar vaken, vet inte vad jag ska göra. Så har legat och myst med mobil tv lite :) och druckit en shake och en annan nyttig sak till frukost. :) Senare sen idag blir det en promenad och så får jag se vad dagen har bjuda på :-) puss och kram! ♥

Min vikt resa börjar!



Idag börjar äntligen min vikt resa mot ett hälsosammare liv :) jag kommer göra detta genom att få stöd och hjälp genom ett gym som jag går på och även Xtravaganza som de erbjuder där :) Så nu är jag toppen laddad inför denna resa. Längtar efter att kunna slänga gamla kläder o så och köpa nytt! :-D men nu ikväll unnar jag mig en kopp te och sen om en timme typ lite mer blir det mat för min del. :)
Puss och kram! ♥

Änglagård♥

Sitter och tittar på en av mina absoluta favorit filmer Änglagård 3 ♥ älskar alla de filmerna :-) ♥


Puss och kram♥