Rock N´ Roll!



Old as new time for Rock N´Roll aa dom tider går alldrig ur tiden eller än själv ;) Sitter nu och lyssnar på Rydell   och Quick. Som är ett av alla band som jag älskar sjukt mycket! :) Ett annat band som jag lyssnat på väldigt länge är Green Day men tyvärr har man inte kunnat gå på deras konserter än här i svergie men kommer dom nästa år så ska jag gå jag lovar! ;) Men nu ska jag vara lite social mot vonka här hörs efter gotland om inte annat. :)
Puss&Kram<3


Äntligen internet för en kväll! :)



Äntligen internet säger jag bara, efter att varit utan det snart en vecka så, för vårat nät har inte funkat på ett tag som sagt och det lär häller inte tydligen vara tebax för en på tisdag i nästa vecka fast då är man på semester. xP Ialla fall är nu hemma oss min goa  Veronika och vi ska ha ta vara på hela helgen nu eftersom vi inte kommer ses på ett par dagar nu och för på  måndag åker jag till gotland. Ska campa där och det kommer bli kanon kul tror jag! ;) Ialla fall i övrigt ser helgen ut så att idag sover jag över hos veronika och imorn åker vi hem till mig och har en myskväll då ska vi ska käka tacos och kollla på Shutter Island som ingen av oss sett än. Så det blir nog bra tror jag. :) Men ha fortsatt bra kväll alli ihop så hoppas jag på att kunna blogga igen vid min egen data när jag kommer hem. :)
 Puss&Kram!<3


Bloglovin!

bloglovin 

För er som gillar att följa min blogg dagligen kan göra detta mycket lättare nu genom att klicka på länken nedan och sen klicka på "följ bloggen" så kommer du varje gång du loggar in på bloglovin se alla dom senaste inläggen jag skrivit och lätt komma fram till dom och där kan du även hitta många andra roliga bloggar att läsa precis som jag gjort. :) Gå med i bloglovin och följ mn blogg och många,många fler! :)
Följ min blogg med bloglovin



Puss&Kram<3


Godmorgon regn!



Godmorgon!<3
Idag ska det tydligen regna hela dagen...... Så man kan inte gå ut i första taget så idag blir det nog att sitta här och kolla lite film "Massa film" och aa sen får vi se vad som händer :) just det sen jag också tipsa om att Nelly.com har 10% rabatt för alla studenter :) prima! :)
Puss&Kram!


Slappar och kollar Sex and the city :)


Visningsö :)

Heej alli ihop! :)
Sitter nu uppe på rummet och slappar och kollar på Sex and the city samtidgt som det regnar ute x) Idag har vi firat min älskade mamma som fyller år idag :) det gjorde vi genom att åka till visningsö och kolla runt lite och sen gick vi käka god mat. :) På vägen hem stanna vi vid ett ställe och bada ut med vättern och det var jätte kallt! x) Men doppa mig ändå Haha!!! Imorn blir det att åka träna med vicky klockan elva och sen följer jag med henne hem och sen får vi se vad vi hittar på för vi kan inte bada eftersom det säg bli dåligt väder imorgon. =/ Men jaja det finns säkert alltid nåt att göra. :) Nästa vecka på onsdag kommer min kusin my och stannar tills på fredag. Hon skulle kommit imorn men kunde inte sen =/ tyvärr men så är det ibland. :) Men nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city :)
Puss&Kram<3





Godnatt! <3

Heej sitter nu i syrrans rum och lyssnar på en jätte bra dokumentär om en kille som har ett drog missbruk och det hela handlar om att han till slut tar steget att åka till Boliva för hämta flera kilo droger här där fortsätter historien. Den är väldigt bra och man får många "aha" upplevelser typ och så. Tyvärr så vet jag inte vad heter men den finns att lyssna på P1 dokumentär, jag har fått ifrån min pappa som lyssna på den först och recomendera den. :)
Morgondagen då blir att fira mamma som fyller år :) det ska bli kul,
men detta blir mitt sista inlägg för idag så godnatt alli ihop!
Puss&Kram<3


Ännu en dag av sommar lovet :)

Idag blev dagen att först spendera till att plocka jordgubbar uppe i dimbo och sen åkte jag och anna in till skövde och shoppa lite. :) Jag köte mig ett par sandaler med klack :) och en mys/snygg th-shirt med tryck :)
Annars så har dagen varit bra anna följde med mig hem och starx ska jag hjälpa henne med en grej.
Puss&Kram<3


Sandalerna med klack och nitar DinSko 299:- (Rea)



Vit th-shirt med tryck GinaTricot 49:- (Rea)


Godmorgon! :)




Idag blir det att börja måla på pannrummet eftersom det inte blev igår som jag hade tänkt. Men jaja....Annars idag ska jag åka och hämta ut Gardasil(livmoderhalscanser) på Apotecet för det ska stå i kylen i ett dygn eller nåt innan man ska åka och ta sprtuan. Men jag har för mig att man ska ta flera sprutor i den här bandlingen så i så fall blir den här min första. Men ska ner och käka frukost hörs mer sen
Puss&Kram!<3


Mitt tränings shema denna vecka! :)

Heej!
Idag bir det att dra till gymmet med vicky och träna balansboll det ska bli väldigt roligt. :)
Sen ska jag även börja måla pannrummet idag så det blir fint igen, ett av mina sommar jobb denna sommaren ;) Gött med pengar! Money money!! ;) Haha!!! <3



Tränings shema! :)

Fri träning i gymmet med vicky [X]
Balansboll []
Easyline och Spinning "Zoon 2" []

Har tyvärr inte kunnat få in mer denna vecka men det är okej då.
Fast en sak som är kasst nästa vecka är att då är det massa pass som är intsällda inte roligt! Vill åka och träna på gymmet! =( Aja,, det löser sig säker får åka ner och träna fri träning i gymmet och det är öppet. :)
Men ha det bäst!
Puss&Kram!


Har städat garderoben!


En sånhär gradebrob skulle man ha (a) :)

Nu har man varit duktig och städat sin garderob :) med "lite" hjälp av mamma. Sen blev det också en kasse med "Ge bort kläder" och en med "KASTA!" så nu har man lite mer "Speace". En annan sak som varit bra idag är att i morse tog jag moppen till stan och träna med vicky på gymmet och imorn ska vi träna balansboll :) ska bli roligt. Nu längtar jag tills vi åker till Gotland på semester resa :) ska bli kanon kul att åka dit igen! :)
Men ha det bra alli ihop så hörs vi! :)
Puss&Kram!<3


Shakira - Waka Waka (VM låten 2010)



Älskar denna låten grymt mycket, man vill liksom bara dansa med! :D


Gammal Ricky Martin hits! :)


Skövde!




(Tröjan från GinaTricot/ inte denna fräg, men samma tröja)

Idag belv det en tur till skövde och då fynda jag lite :) köpte mig...

Fyndlista:
Trukos/Vit college tröja / GinaTricot 249:-
En gul överdrags tröja med dragkedja / Cubus 99:-
Blå klänning med små vita blommor,
 som går till knäväcken nästan / Cassels (Rea) 150:-


Puss&Kram!<3








Sommar jobbslut, men nu börjar träningen igen! :)



Heej! :)
Efter att ha varit utan gymmet en hel vecka så känns det helt underbart att gå dit imorn! :) Längtar! Ska bli kanon gött ;) Har även bokat in ett pass på onsdag med balansboll. Men ska försöska fixa in lite mer pass/träning i veckan så man kan komma igång igen. :) I övrgit så har min enda sommarjobbs vecka varit bra och rolig :) förutom vissa dagar som var väldigt varma då man längta efter svalkande bad så har det varit gött! ;)

Dagensoutfit:
Ljusa/lite slitna jeans shorts /Lindex
Ljus ljus rosa tunika med nitar / Lindex
Stora vita pärlörhängen / GinaTricot
Sliverhalsband med två hjärtan / Smycka
Håret uppsatt i en slarivg sidofläta som är flätat från nacken
och som sen vrids fram mot halsen.



Puss&Kram!<3


Dagens outfit och Godnatt! :)


Svart linne från GinaTricot.
Ljusa slitna jeans-shorts från Lindex.
Överdrags tröja med märket "Smet"
Solglasögon nickelfria från guldfynd.
Stora pärlhörngen vita från GinaTricot
Halsband med två hjärtan på varann från Smycka.

Äntligen kan man gå och lägga sig efter lång dag på jobbet men det har varit roligt ;) haha!! Hänt mycket kul idag :) Imorn blir det ekedalen för då ska vi hålla till där loppet går då i ekedalen upp till dimbo och sen tillbacka till ekedalen igen. :)
Men nu ska jag sova godnatt!

Puss&Kram<3


Första dagen på sommarjobbet! :) 5/7-10



Godnatt!! :)

Första dagen, det var roligt men mycket att göra i början men efter lunch blev det för lungt hade
inget att göra =/ men en annan sak som är lite sämre jag har bränt mig i solen!
I ansiktet på kinderna och runt ögonen ser ut som jag har vita brillor just nu x) Hahaha!!
Men har smörjt på after sun nu så jag hoppas det värsta har lagt sig till imorn. :)
Puss&Kram! ♥


Tell him the truth - Keri Hillson


Ny bloggdesign :)

Ny bloggdesign igen denna gång med inspration till och från sommaren. :)
Puss&Kram<3


Sommaren 2010 !

Detta händer sommaren 2010
Fria att det är sommarlov med vännerna med grillkväll. [X]
Se The Twilight Saga: Eclipse [X]
Sommar jobba på U6-dagars 5/7-10/7 -10 [X]
Liseberg med Veronika.J och Cecilia och Felica. []
Semster på Gotland med släkten åker den 2/8 []
(Denna lista lär fyllas på med tiden)


Ny vecka = Sommarjobbet!



Imorn börjar mitt första och enda sommar jobb för den här sommaren. Då ska jag jobba på U6-dagar cykle tour. Det är den längsta cykel tävlingen i Europa, alltså den hålller på i 6 dagar. Det är bara den cykel tävlingen som gör det. Så då kommer det ungdomar från hela Eroupa och tävlar i 6 hela dagar. Det är tredje året i rad som jag är med och då jobbar som säkerhetsvakt, då ska jag hålla koll på trafiken så att ingen kör ut på banan som inte har där att göra och även vägleda trafiken för att visa vart dom kan köra i stället eller berätta om jag vet en annan väg. :) Det är riktigt kul tycker jag specielt när man får stå ute  hela dagerna. Den enda nakdelen kan då vara dåligt väder. =/ det är inte kul. Utan det ska vara fint väder hela veckan tycker jag ;) Blir roligare då. :) Så nu hoppas vi på fint väder hela veckan. Idag annars så nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan åka och bada, sola. :) Imorn blir det att gå upp halv sju eller nåt börja jobba klockan åtta. x)
Puss&Kram!<3


Sol, sol och mera sol! :)


Heej! :)
Nu har det snart varit fint väder hela veckan och det har varit topppen! :) Älskar den här sköna varma solen på dagen och dom mysiga och härliga kvällarna sen. ;) Me like! Ikväll blir det roligt tror jag för då ska jag och mamma pröva på Zumba! Jag har hört ifrån andra att det ska vara jätte kul men jobbigt. Så nu får vi sen vad jag tycker om det. Men ha det så bra alli ihop så ses vi och hörs vi!
Puss&Kram<3